V vldnmeni Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2025 21 1 1 31 Cuma 02:26 Konu Sahibi Konu Sahibi vldnmeni #1 İdrarda bakteri çıkması yaşayanlar var mı
my hope Guru Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2023 8.515 22.631 278 30 Cuma 02:29 Konu Sahibi Konu Sahibi vldnmeni #2 vldnmeni .!.: İdrarda bakteri çıkması yaşayanlar var mı Genişletmek için tıkla... İdrar yolu enfeksiyonu olduğumda ne zaman idrar testi versem bakteri pozitif çıkıyordu. Sizde de pozitif görünüyorsa enfeksiyon vardır muhtemelen
vldnmeni .!.: İdrarda bakteri çıkması yaşayanlar var mı Genişletmek için tıkla... İdrar yolu enfeksiyonu olduğumda ne zaman idrar testi versem bakteri pozitif çıkıyordu. Sizde de pozitif görünüyorsa enfeksiyon vardır muhtemelen
V vldnmeni Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2025 21 1 1 31 Cuma 02:39 Konu Sahibi Konu Sahibi vldnmeni #3 Kültürün sonucu henüz çıkmadı ama idrarda bakteri var nedi suya karıştırılan ilaç yazdı
V vldnmeni Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2025 21 1 1 31 Cuma 02:40 Konu Sahibi Konu Sahibi vldnmeni #4 Bunun nasıl önüne geçtiniz gebeliğinizde sıkıntı yaşadınız mı
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 3.092 808 43 28 Cuma 06:03 Konu Sahibi Konu Sahibi vldnmeni #5 vldnmeni .!.: Bunun nasıl önüne geçtiniz gebeliğinizde sıkıntı yaşadınız mı Genişletmek için tıkla... İdrar yolu enfeksiyonu yüzünden 2 aydır hastanede yatıyorum bana da tek kullanımlık suya atılan vermişti ama işe yaramadı sakın ihmal etmeyin
vldnmeni .!.: Bunun nasıl önüne geçtiniz gebeliğinizde sıkıntı yaşadınız mı Genişletmek için tıkla... İdrar yolu enfeksiyonu yüzünden 2 aydır hastanede yatıyorum bana da tek kullanımlık suya atılan vermişti ama işe yaramadı sakın ihmal etmeyin
V vldnmeni Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2025 21 1 1 31 Cuma 07:05 Konu Sahibi Konu Sahibi vldnmeni #6 incim1 .!.: İdrar yolu enfeksiyonu yüzünden 2 aydır hastanede yatıyorum bana da tek kullanımlık suya atılan vermişti ama işe yaramadı sakın ihmal etmeyin Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
incim1 .!.: İdrar yolu enfeksiyonu yüzünden 2 aydır hastanede yatıyorum bana da tek kullanımlık suya atılan vermişti ama işe yaramadı sakın ihmal etmeyin Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun