- 7 Kasım 2021
- 67
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi kzlaryardm
Kızlar idrar da bulanıklık neden olur öyle olup hamile olan varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde öyleydi ordan anlamıştımKızlar idrar da bulanıklık neden olur öyle olup hamile olan varmı acaba
Farklı belirtilerim de var kasık ağrısı bel ağrısı gibi kasığım zonkluyo ve batıyo adetime 9 gün var ama herkes akıntı vs göğüs agrısı diyo bende onlar herkese olmak zorunda mıBenmde öyleydi ordan anlamıştımtabii başka belirtilerimde vardı
İdrar yolu enfeksiyonu olduğunda idrada yanma vs olmaz mıGecen ay idrarımda tortuda vardı bulanıklıkta .. ama hamile değildim büyük ihtimalle enfeksiyon
Hayır herkeste aynı belirti olmak zorunda değil ama bel ve kasık ağrısı illa hamilrlik belirtisi olcak diye bir şeyde yok canım. Zaten 7-8.haftadan önce inan ki hamilelik belirtisi falan olmuyor. Onların hepsini her ay zaten yaşıyoruz adet olana kadar farkında olmadan. Kendimi vücudumu dinlediğimden beri fark ettim.Farklı belirtilerim de var kasık ağrısı bel ağrısı gibi kasığım zonkluyo ve batıyo adetime 9 gün var ama herkes akıntı vs göğüs agrısı diyo bende onlar herkese olmak zorunda mı
Bel kasık ve karın ağrısıda aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu belirtilerindendir canım. Adetine 9 gün varken hamilelik belirtisi olmaz inan ki. Ben geçen ay mide bulantısı yaşayıp öğürdüm kaç kere.. düsün beyin nasıl oyun oynuyorİdrar yolu enfeksiyonu olduğunda idrada yanma vs olmaz mı
Bu belirtiler idrar yolu enfeksiyonunda da oluyorFarklı belirtilerim de var kasık ağrısı bel ağrısı gibi kasığım zonkluyo ve batıyo adetime 9 gün var ama herkes akıntı vs göğüs agrısı diyo bende onlar herkese olmak zorunda mı
Herzaman olmazİdrar yolu enfeksiyonu olduğunda idrada yanma vs olmaz mı
iltihap vardır canımKızlar idrar da bulanıklık neden olur öyle olup hamile olan varmı acaba
İltihap olduğu zaman yanma vs olmaz mıiltihap vardır canım
İltihap olduğu zaman yanma vs olmaziltihap vardır canım
öğrendiğinizde ne kadarlıktıBenmde öyleydi ordan anlamıştımtabii başka belirtilerimde vardı
aynı beliriler bende de vardBel kasık ve karın ağrısıda aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu belirtilerindendir canım. Adetine 9 gün varken hamilelik belirtisi olmaz inan ki. Ben geçen ay mide bulantısı yaşayıp öğürdüm kaç kere.. düsün beyin nasıl oyun oynuyor
İltihap olduğu zaman yanma vs olmaben şu an
İltihap olduğu zaman yanma vs olmaz mışu an ya
olur cnm şu an yaşıyorum kasıgım ağrıyor belime kadar vuruyor ağrısı benim artık kronik oldu ,her ay yaşıyorum bunu karnım şiş,sanırsın hamileyim:)İltihap olduğu zaman yanma vs olmaz mı
Aynen bende her ay yasıyorum alıştım artık takmıyorum bileaynı beliriler bende de vard
olur cnm şu an yaşıyorum kasıgım ağrıyor belime kadar vuruyor ağrısı benim artık kronik oldu ,her ay yaşıyorum bunu karnım şiş,sanırsın hamileyim:)
bunun yüzüne rahimde yapış ma oluyor srekli yin histeroskopi olacagımAynen bende her ay yasıyorum alıştım artık takmıyorum bile![]()
Enfeksiyon.Kızlar idrar da bulanıklık neden olur öyle olup hamile olan varmı acaba
Enfeksiyondan olur canmKızlar idrar da bulanıklık neden olur öyle olup hamile olan varmı acaba
Canmİltihap olduğu zaman yanma vs olmaz
öğrendiğinizde ne kadarlıktı