İdrarda cıkmamıs olabilirmi

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Canlar benm bat ım 10 ekımdı ama henuz regl olmadım.gecen ay kımyasal gebelık gecırmıstım ardından korunmadık. 10 ekımde erken gebelık testı yaptm negatıf cıktı acaba hamıle olabılırmıyım.normalde hıc gecıkmezdı ama kımyasal oldugu ıcın mı gecıktı acaba bı fıkır verın nolur:dua: off.

Canlar benm bat ım 10 ekımdı ama henuz regl olmadım.gecen ay kımyasal gebelık gecırmıstım ardından korunmadık. 10 ekımde erken gebelık testı yaptm negatıf cıktı acaba hamıle olabılırmıyım.normalde hıc gecıkmezdı ama kımyasal oldugu ıcın mı gecıktı acaba bı fıkır verın nolur:dua: off.
Benim kimyasaldan sonraki ay 6 gun gecikti 4 gun gecikmeden sonra test yaptim pozitif cikti kan verdim 5 cikti 2 gun sonrada adet oldum. İnsAllah senin bebisin vardirr.

İnşallah hamilesindir. İdrarda çıkmayabilir. Ama kimyasal olduğundanda gecikmiş olabilir. Biraz daha bekle istersen

Benim geç döllenmeydi adet gecikmesinden 14 gün sonra idrarda çıktı mesela. Zor olmayacaksa bir hafta daha bekleyebilirsin :)

Erken gebelik testine güvenme eczaneden sıradan 3 liralık testlerden al onlar daha hassas. Erken test yanıltıyor. Ben de net öizgi çuktı kola koşa kana gittim negatıftı

sakin ol.. pazartesi 1 kez daha test yap. veya hemen kan testi yaptır 1 saat sonra öğren..

Erken gebelik testine güvenme eczaneden sıradan 3 liralık testlerden al onlar daha hassas. Erken test yanıltıyor. Ben de net öizgi çuktı kola koşa kana gittim negatıftı
Bide güvenilir diye o kadar para verıyorz bu testlere.o zaman yarnsabah normal test yapcam bısey cıkarsa kan vermeye giderm.tsk edermm destegin için:110:

Arkadaslar kan verdım ve 17.3 cıktı 2 gun sonra tekrar verıcem dua edın nolurrr yıne kımyasal olmasınnm

Back
X