İdrarda enfeksiyon olduğu halde doğumu normal zamanda yapan varmı?

asya narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
140
59
98
28+ 2 günlük gebeyim gebeliğimin başından beri idrarda enfeksiyon var iki defa toz suya katılan ilaçtan kullandım ama hala durduğu yerde duruyor enfeksiyon. Ne yapacağımı şaşırdım ve çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. Bu durumu yaşayıp normal zamanında sorunsuz doğum yapanlar varsa paylaşırlarsa kaygılarım bir nebze azalıcak.:KK22::KK22::KK22:

bende 26 haftalık hamıleyım benım de ıdrar da enfeksıyon var hemde cok :( ama doktor hıc demedı dogum seklıyle ılgılı bırsey.. cuma gunu doktora gıdecegım bende enfeksıyon erken doguma sebep olabılıyormus bunu soaracagım senın sorunu da sorayım bak merak ettım telaslandım sımdı o_O

Ben varım idrar yollarimdaki sıkıntı hiç bitmedi 39+4 te normal doğum yaptım erken doğum olur dedi bütün Dr ama öyle olmadı doğum için çok bekledim :)

Gebeliğimde çok antibiyotik kullandım Dr gözetiminde ama bol su içtim

bende 26 haftalık hamıleyım benım de ıdrar da enfeksıyon var hemde cok :KK43: ama doktor hıc demedı dogum seklıyle ılgılı bırsey.. cuma gunu doktora gıdecegım bende enfeksıyon erken doguma sebep olabılıyormus bunu soaracagım senın sorunu da sorayım bak merak ettım telaslandım sımdı o_O
Erken doğum olabilirmiş demişti bana doktorum inşallah olmasın sağlıkla zamanında kucağımıza alalım.

Ben varım idrar yollarimdaki sıkıntı hiç bitmedi 39+4 te normal doğum yaptım erken doğum olur dedi bütün Dr ama öyle olmadı doğum için çok bekledim :)

Gebeliğimde çok antibiyotik kullandım Dr gözetiminde ama bol su içtim
Antibiyotik bebeğinizde herhangi bir soruna neden olmadı değilmi ? Açıkcası bana ne diyecek bilmiyorum inşallah bizde sizin kadar şanslı oluruz. Son tahlilimi doktor görmedi ama göstereceğim bakalım ne diyecek iki defa yaptım ikisindede enfeksiyon dolayısı ile toz bir ilaç vermişti tek kullanımlık su içine katılan ama hala geçmemiş.Sizinkinin sonucunun güzel olması birazda olsa moral oldu inşallah bizde sağlıkla sıhhatle zamanında getiririz bebişimizi dünyaya.

Bende vardı kanal genslemesi oldu böbrekte çok acı çektm stend takalm dendi ağladm zırladm taktrmadmilaç kullandımdüşük dozda.normal doğum yaptm

İdrar yolu enfeksiyonu, mantar vs febeliğim boyunca çektim. İlaç kullandım yine de bana mısın demedi... 40. Haftamda da doğum yaptım.

Çok teşekkürler kızlar böyle güzel sonuçlar görünce çok mutlu oluyorum. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın sonu güzel olsun çekilen acılar tatlı bir anı olarak kalsın inşallah.

Back
X