- 28 Kasım 2014
- 20
- 9
- 16
- Konu Sahibi cemile buse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar 1 kızım var 2 yaşında ve normalde regl tarihim hiç geçmez düzensiz değil ama 23 temmuzda regl oldum 27sinde bitti daha sonra 1 ağustosta tekrar oldum 2 gün sürdü ama normal kanama gibi değil kahverengimsiydi bittikten sonra inanılmaz kasık sancısı çektim ayrıca bacak arama sanki bıçak batar gibi ağrılarım oldu ve ç 21 ağustosta tekrar regl oldum o da yine 2 gün kadar devam etti bitti ben takılmadım mevsimseldir diye çünkü korunuyoruz 2. Çocuk düşünmüyoruz ama öyle ki 1 hafta önce 69 kilo gelen ben 1 hafta sonra tartıldığımda 74 kilo geldim şok oldum akşamları ayaklarım ellerim ateş gibi yanar oldu şişliğimi hissediyorum ayrıca göğüslerde hassasiyet mevcut ki yaklaşık 8 gündür belli saatker arasında bulantılarım var bunlar benim şüphelenmelerimden önce başladı daha sonra çevremdeki bayanlara söylediğimde ya belki bişe var farkında değilsindir dediler test yaptım 1. Pozitif şok oldum2 3 4 derken ertesi gün sabah tekrar ilk idrarla test yaptımo da pozitif çıktı ama boşuna sevinmişim hastanede kan tahlili 1.20 çıktı kız üzülmeyin bikaç gün sonra tekrar yaptırın belki erkendir yükselir dedi hala umudum var yarın sağlık ocağına gidicem sizce yükselir mi değerler... Eki Görüntüle 1878492![]()
Insallah vardir bebisiniz. Fakat bana ya testler bozuk yada idrar fazla damlatilmis gibi geldi. Ve 2 cizginin araligi birbirinden cok uzak umarim gonlunuze gore olurhanımlar 1 kızım var 2 yaşında ve normalde regl tarihim hiç geçmez düzensiz değil ama 23 temmuzda regl oldum 27sinde bitti daha sonra 1 ağustosta tekrar oldum 2 gün sürdü ama normal kanama gibi değil kahverengimsiydi bittikten sonra inanılmaz kasık sancısı çektim ayrıca bacak arama sanki bıçak batar gibi ağrılarım oldu ve ç 21 ağustosta tekrar regl oldum o da yine 2 gün kadar devam etti bitti ben takılmadım mevsimseldir diye çünkü korunuyoruz 2. Çocuk düşünmüyoruz ama öyle ki 1 hafta önce 69 kilo gelen ben 1 hafta sonra tartıldığımda 74 kilo geldim şok oldum akşamları ayaklarım ellerim ateş gibi yanar oldu şişliğimi hissediyorum ayrıca göğüslerde hassasiyet mevcut ki yaklaşık 8 gündür belli saatker arasında bulantılarım var bunlar benim şüphelenmelerimden önce başladı daha sonra çevremdeki bayanlara söylediğimde ya belki bişe var farkında değilsindir dediler test yaptım 1. Pozitif şok oldum2 3 4 derken ertesi gün sabah tekrar ilk idrarla test yaptımo da pozitif çıktı ama boşuna sevinmişim hastanede kan tahlili 1.20 çıktı kız üzülmeyin bikaç gün sonra tekrar yaptırın belki erkendir yükselir dedi hala umudum var yarın sağlık ocağına gidicem sizce yükselir mi değerler... Eki Görüntüle 1878492![]()
İnşallah umutlarım boşa çıksın istemiyorumAnladim canim insallah bebegin seninledir.
Tekrarla canm bide bu aldiklarndan başka bi marka al :)Elimde test yok ama alırım yeter ki çift çizgi çıksın![]()
Bende öyle düşündüm ama kanda 1.20 çıkınca çok üzüldümHepsimi bozuk olck? Bnce var gibi bitest daha yap ve bizimle paylas rabbim gonlumuze gore versn cnm![]()
Ne zaman kanda 1.20 ciktiBende öyle düşündüm ama kanda 1.20 çıkınca çok üzüldüm![]()
Dün öğlen :/Ne zaman kanda 1.20 cikti
Anladim idrar testini tekrarla diyrm yinede dedigim gibi bi dene foto paylas bakalim fazla damlatma ama o yuzden testler böyle oluyoDün öğlen :/
Bunu yenimi yaptin neden test dagilmış vaziyette ben bisey anlamadimBi test daha yaptım kızlar ama benim mi yanlışım var sürekli 2. Çizgi içerde deli olucamsağlık ocağına da gittim merkez laboratuvarda sorun var cuma gel dedi
![]()