- 28 Kasım 2014
- 20
- 9
- 16
- Konu Sahibi cemile buse
Bu sabah yaptım yani daha yeni ve başka test aldım 3 damla yazıyodu 3 damla damlattım 3 dakika için beliren çizgiler bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani canm testler bozuk gibi görunuyo bi tuhaflarResmin orjinali bu
Internetten görsellernmden bozuk testlerin nasil göründügüne ve pozitiflere bi baksana ayniso cikıyo banada daha önce bozuk test denk geldi ve böyle dagilıyonetten bakarsan anlarsınHaydaaa bu da diğer testler de böyleydi ama
Merabaa, sonucunuz ne oldu? Üstünden baya geçmiş ama,merak ettim , benim de idrar pozitif ama kan negatif çıktı daBu sabah yaptım yani daha yeni ve başka test aldım 3 damla yazıyodu 3 damla damlattım 3 dakika için beliren çizgiler bunlar
0.100 çıktı sonuç,adet olacağım gün ,bir gün önce de idrar testinde silik pozitifi görmüştüm,buraya da göndermiştim hatta,herkes hamilesin demiştinegatif derken sifirmi cikti degeriniz birde kac gun gecikti adetiniz
ben burdaki uyenin sonucunun ne oldugunu bilmiyorum ama idrarin kandan daha once sonuc verdiginde daha dogru sonuc verdigini biliyorum benim bir ara bir kac gun gecikmisti idrarda negatif cikti kan tahlili yaptirdim iki hafta hamilelik degeri cikti ertesi gun adet gordum normal doktor tamam hamile degilsin dedi iki cocugum var ikisindede gunum gecmeden 2 -3gun once test yaptim idrarda pozitif cikti kana daha sonra baktirdim ikinci ayda ama tabi bunlar benim yasadiklarim farkli sekilde de yasayanlar vardir elbet insallh gonlunuze gore olur yeni hamilelik yasayan arkadaslar daha iyi yardimci olacaktir eminim hakkinizda hayirlisi olsun simdi yoksa bile en kisa zamanda kavusursun insallh:)0.100 çıktı sonuç,adet olacağım gün ,bir gün önce de idrar testinde silik pozitifi görmüştüm,buraya da göndermiştim hatta,herkes hamilesin demişti
Teşekkür ederim, işallahben burdaki uyenin sonucunun ne oldugunu bilmiyorum ama idrarin kandan daha once sonuc verdiginde daha dogru sonuc verdigini biliyorum benim bir ara bir kac gun gecikmisti idrarda negatif cikti kan tahlili yaptirdim iki hafta hamilelik degeri cikti ertesi gun adet gordum normal doktor tamam hamile degilsin dedi iki cocugum var ikisindede gunum gecmeden 2 -3gun once test yaptim idrarda pozitif cikti kana daha sonra baktirdim ikinci ayda ama tabi bunlar benim yasadiklarim farkli sekilde de yasayanlar vardir elbet insallh gonlunuze gore olur yeni hamilelik yasayan arkadaslar daha iyi yardimci olacaktir eminim hakkinizda hayirlisi olsun simdi yoksa bile en kisa zamanda kavusursun insallh:)
haydar dumene gonderecektin galiba yanlis oldu neyse onun yerine cevap vereyim yoktur bisey gazdir o gaz ne yiyip ictiginize dikkat edin bu yaslardaMerhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
haydar dumene gonderecektin galiba yanlis oldu neyse onun yerine cevap vereyim yoktur bisey gazdir o gaz ne yiyip ictiginize dikkat edin bu yaslarda