Geç döllenme olabilir beklemekten başka çare yok24 en geç 25inde olmam gerekiyordu yani 3 gün geçti
Anlıyorum canım Rabbim kimsenin kucağını ocağını yuvasını boş bırakmasın ama beklemek zorundasın belki geç yumurtluyosuniki hamileliğimde de hemen çıkmıştı ne yazıkki 2 bebeğim de yaşamıyor ondan biraz acele ediyorum
Anlıyorum canım Rabbim kimsenin kucağını ocağını yuvasını boş bırakmasın ama beklemek zorundasın belki geç yumurtluyosun
Ben yumurtladigimi hemen anlıyorum canım tek taraflı kasigim ağrır akintim artar sen hissettin mı ne zamandiAmin. geç yumurtlama da olabilir işte bir umut insan bekliyor yine de
Canım o zaman inşallaaahhhh iki güne hasta olmazsan gebeliğini öğrenirsin :)evet o belirtileri hissettim 11 ocak gibi yani adetin 17. günü
Canım o zaman inşallaaahhhh iki güne hasta olmazsan gebeliğini öğrenirsin :)
İnşallah canım Rabbim hayırlısı neyse onu versinİnşallah. İlk bebeğim doğduktan 2,5 ay sonra vefat etti ikincisi de karnımda 3 aylıkken. Bir an önce bebeğimiz olsun istiyorum. İnşalllah hamileyimdir
İnşallah canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin
bende 25 inde olacaktım adet ama olmadım bende mi idrar testi yapsam yoksa beklesem mi
insan dayanamıyor yapıyor ama korka korka
aynen aynen o yüzden beklesem mi diyorum bizde bayağıdır çocuk istiyoruz olmuyor o yüzden kararrız kaldım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?