İdrarda gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi new_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

new_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
523
255
103
35
İdrarda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

24 en geç 25inde olmam gerekiyordu yani 3 gün geçti

iki hamileliğimde de hemen çıkmıştı ne yazıkki 2 bebeğim de yaşamıyor ondan biraz acele ediyorum

iki hamileliğimde de hemen çıkmıştı ne yazıkki 2 bebeğim de yaşamıyor ondan biraz acele ediyorum
Anlıyorum canım Rabbim kimsenin kucağını ocağını yuvasını boş bırakmasın ama beklemek zorundasın belki geç yumurtluyosun

Anlıyorum canım Rabbim kimsenin kucağını ocağını yuvasını boş bırakmasın ama beklemek zorundasın belki geç yumurtluyosun

Amin. geç yumurtlama da olabilir işte bir umut insan bekliyor yine de

Amin. geç yumurtlama da olabilir işte bir umut insan bekliyor yine de
Ben yumurtladigimi hemen anlıyorum canım tek taraflı kasigim ağrır akintim artar sen hissettin mı ne zamandi

evet o belirtileri hissettim 11 ocak gibi yani adetin 17. günü

Canım o zaman inşallaaahhhh iki güne hasta olmazsan gebeliğini öğrenirsin :)

İnşallah. İlk bebeğim doğduktan 2,5 ay sonra vefat etti ikincisi de karnımda 3 aylıkken. Bir an önce bebeğimiz olsun istiyorum. İnşalllah hamileyimdir

İnşallah. İlk bebeğim doğduktan 2,5 ay sonra vefat etti ikincisi de karnımda 3 aylıkken. Bir an önce bebeğimiz olsun istiyorum. İnşalllah hamileyimdir
İnşallah canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin

bende 25 inde olacaktım adet ama olmadım bende mi idrar testi yapsam yoksa beklesem mi

aynen aynen o yüzden beklesem mi diyorum bizde bayağıdır çocuk istiyoruz olmuyor o yüzden kararrız kaldım :/

Allah isteyen herkese versin inşallah. ben sabredemiyorum doğrusu. kızımda 31. gnü oğlumda 27. günü öğrendim ama maalesef ikisi de melek oldular

Back
X