Gebeliğe Hazırlık Idrarda gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aksam yaptigim testler fakat bekledikden sonra cikti cok hafif telefon isigiyla yeri beliydi biraz bekledikten sonra tundlesdi

Bence var canım bebiş.. Ama şöyle bişey var benimde böyle çıkmıştı gebelik vardı ama kimyasal oldu adet oldum yani :( ondan test yapmaya devam etmeni adet gecikince kan testi yaptırmanı öneririm. Erken kan testi yapınca 2 günde Bi tekrarlanması gerekiyor değerin yükseldiğini görmek için bu süreçte stresli geçiyor. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin şimdiden darısı başıma bekleyenlere :)

Bence var canım bebiş.. Ama şöyle bişey var benimde böyle çıkmıştı gebelik vardı ama kimyasal oldu adet oldum yani :KK43: ondan test yapmaya devam etmeni adet gecikince kan testi yaptırmanı öneririm. Erken kan testi yapınca 2 günde Bi tekrarlanması gerekiyor değerin yükseldiğini görmek için bu süreçte stresli geçiyor. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin şimdiden darısı başıma bekleyenlere :)
Ah canim amin insallah biliyorum zaten bazen. Boyle silik.cikipta kanda cikmaya biliyor o yuzden iki gun daha sabr edib kan testi vericem :)

Kizlar test yaptim fakat sonuc negativ nasil olur ya dun o kadar pozitivi gordukden sonra diye kafayi yiycem ya bide test parca parca halinda kirmizilasti daha sonra c cizgisi belirdi belkide test bozuktu diye teselli bulmaya calisiyorum ;(

Benimde adetime 5 gun kaldi bugun kan verdik varsa dfer azda olsa yükseltmiştir demi kizlar olupda cikmama ihtimali varmi sizce

Kizlar test yaptim fakat sonuc negativ nasil olur ya dun o kadar pozitivi gordukden sonra diye kafayi yiycem ya bide test parca parca halinda kirmizilasti daha sonra c cizgisi belirdi belkide test bozuktu diye teselli bulmaya calisiyorum ;(

:(((( canım takma cok stres yapma bence testte bozuk olabilir ama adetin gecikmesini beklersen daha iyi olur sanki

Back
X