İdrarda iltihaplanma yaşayan var mı ?

kadercn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
19
0
16
İstanbul
doktorun verdiği testleri yşaptırdım kanda bişey çıkmadı herşey normal dedi ama idrarımda fazla iltihap varmış idrar kültürü tahlili yaptırdım bgun bkalım ne çıkıcak inşallah kötü bişey yoktur :(

doktorun verdiği testleri yşaptırdım kanda bişey çıkmadı herşey normal dedi ama idrarımda fazla iltihap varmış idrar kültürü tahlili yaptırdım bgun bkalım ne çıkıcak inşallah kötü bişey yoktur :(

ben yedi yaşımdan beri yaşıorum bu iltihap sıkıntısını.tek farkım hamile olmamam.22 yaşındayım ve istediğin bütün soruları deneyimlerim ışığında yanıtlamak isterim =)

ben yedi yaşımdan beri yaşıorum bu iltihap sıkıntısını.tek farkım hamile olmamam.22 yaşındayım ve istediğin bütün soruları deneyimlerim ışığında yanıtlamak isterim =)

şu an yapmam gereken tahlil sonucunu beklemek .onu biliyorum . bu idrar ihtihaplanmasında tedavi yöntemleri nasıl sizin ne gibi tecrübeleriniz var

canım ben de de çıkyıor sürekli ...anlamadım gitti neden odluğunu geçen dr.ilaç verdi 2.gün baya baya söküldüğünü gördüm .bebek de isityorum düşüğüm olmuştu.ama önce bunun tedavi edeyim..bir de sen hamilesin canım.dr.kontrolünde bir yöntem bul ve bizimle paylaş... bol su iç bence ben öğrendiğimden beridir baya su içmeye başladım.

geçmiş olsun bu arada

Back
X