Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doktorun verdiği testleri yşaptırdım kanda bişey çıkmadı herşey normal dedi ama idrarımda fazla iltihap varmış idrar kültürü tahlili yaptırdım bgun bkalım ne çıkıcak inşallah kötü bişey yoktur
doktorun verdiği testleri yşaptırdım kanda bişey çıkmadı herşey normal dedi ama idrarımda fazla iltihap varmış idrar kültürü tahlili yaptırdım bgun bkalım ne çıkıcak inşallah kötü bişey yoktur
ben yedi yaşımdan beri yaşıorum bu iltihap sıkıntısını.tek farkım hamile olmamam.22 yaşındayım ve istediğin bütün soruları deneyimlerim ışığında yanıtlamak isterim =)
ben yedi yaşımdan beri yaşıorum bu iltihap sıkıntısını.tek farkım hamile olmamam.22 yaşındayım ve istediğin bütün soruları deneyimlerim ışığında yanıtlamak isterim =)
canım ben de de çıkyıor sürekli ...anlamadım gitti neden odluğunu geçen dr.ilaç verdi 2.gün baya baya söküldüğünü gördüm .bebek de isityorum düşüğüm olmuştu.ama önce bunun tedavi edeyim..bir de sen hamilesin canım.dr.kontrolünde bir yöntem bul ve bizimle paylaş... bol su iç bence ben öğrendiğimden beridir baya su içmeye başladım.