Idrarda kan

Uraniaaflora

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
3.166
2.952
133
Merhaba kizlar 5+3 te vajinal ultrasonla bakildim ve 2 kese gordu doktor karindan goremedi biri 8 mm biri 5 mm aralarinda cok fark yok bu sirada idrar kan testi vs yapdi hersey normal ama idrarda kan haric
Idrarda kan cikti ne demek oluyor ??? 9 cikti bu arada

Simdi pazartesi gosterecegim ama korktum acikcasi internette bir suru tabi felaket senaryosu

Su anda keseler haftalarina uygun aralarinda cok fark yok saglikla.devam etmesini diliyorum ❤❤❤

Su kan meselesi canimi sikti progestandan bilir mi

Merhaba ben normal dönemde yaşadım bu durumu hamilelik olmadı hiç idrar yolları enfeksiyonu dedi doktor bol bol su iç pazartesiye kadar ayaklarını sıcak tut ve belinide ama suyu ihmal etme

Merhaba ben normal dönemde yaşadım bu durumu hamilelik olmadı hiç idrar yolları enfeksiyonu dedi doktor bol bol su iç pazartesiye kadar ayaklarını sıcak tut ve belinide ama suyu ihmal etme
Gebelik olarak bilmiyorum ama enfeksiyon olabilir protein kacagi olabilir.büyük ihtimalle antibiyotik verecektir.asiri korkulcak bi durum deil bence.
Cok tesekkur ederim allah razi olsun daha oncr bir ck kez kum dotugum icin sancili bir surec bir de bu durumda olmasi endiselendrdi tesekkur ederim

kum dökerken olabilir,yerlsme kanaması varsa idrara bir miktar bulaşmış olabilir idrar yaparken.protein kaçağı olabilir şekerinizin kontrol altında tutulması gerekebilir(bu küçük bir ihtimal ).bende hamileyken sürekli idrarimda kan çıkıyordu ve sebepsiz bir şekilde çıkıyordu.saglikli gebelikler dilerim.

Tesekkur ederim siz de ikiz annsiydiniz degil mi gecen kese boyutu hakkinda yazi ararken denk gelmstim

Gecmıs olsun canim bende tup bebek ile hamileyim bende de çıkmıştı. Korkacak bisey yok allahin izni ile biraz fazla enfeksiyon olmuş oluyor ve böbreklere doğru gidiyor demek oluyor. Inslalah tedavisi olursun gecer bebekle ilgili bir sıkıntı olmuyor Allaha şükür

Allah razi olsun cok tesekkurnederim saglikla kucaginiza alin insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…