İdrarda pozitif kanda negatif

hafsalinam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
13
0
1
29
Aylardır idrar testinde pozitif görüyorum kanda çıkmıyor daha sonrada hastaliyorum doktorum kimyasal olabileceğini söyledi daha önce başına gelen var mı böyle bişey

Aylardır idrar testinde pozitif görüyorum kanda çıkmıyor daha sonrada hastaliyorum doktorum kimyasal olabileceğini söyledi daha önce başına gelen var mı böyle bişey
Ben kürtaj geçirdikten sonra her ay idrarda pozitif cıkıyor:) kan veriyorum negatif, zaten pozitif olması imkansız, kimyasal fln da olamaz. Neden öyle oluyor bilmiyorum.

kimyasal gebelik sağlıklı değil hamilelik demekki tutanamadan düşüyor
Evet bende öyle düşünüyorum ama gerçekten kimyasal gebelik mı yoksa farklı bı sıkıntı mı var diye merak ettim söylediğim size aşırı saçma gelebilir fakat kimyasal olması bile beni çok mutlu 6 senedir bekliyorum

Evet bende öyle düşünüyorum ama gerçekten kimyasal gebelik mı yoksa farklı bı sıkıntı mı var diye merak ettim söylediğim size aşırı saçma gelebilir fakat kimyasal olması bile beni çok mutlu 6 senedir bekliyorum
kimyasal olması sizin hamile kalabildiğinizi gösterir hadı hayırlısı önümüzdeki ay güzel haberlerinizi verin bize :)

Kimyasal da olsa kanda 3-5 değer çıkar idrara yansımalık.
0 çıkmaz.
Testler hatalıdır ki çok kez başıma geldi

Kimyasal da olsa kanda 3-5 değer çıkar idrara yansımalık.
0 çıkmaz.
Testler hatalıdır ki çok kez başıma geldi
İlk sağlık ocağında bana doktor aynı şeyi söyledi testler hatalıdır dedi fakat bı iki tane değil çok test yaptım bende en son inanmıştım artık bütün hatalı testler bana geliyor diye tüp bebeğe karar verdim doktora gidince kimyasal gebelik olabilir dedi ve histereskopi yapıldı

Back
X