- 20 Kasım 2023
- 13
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi hafsalinam
Aylardır idrar testinde pozitif görüyorum kanda çıkmıyor daha sonrada hastaliyorum doktorum kimyasal olabileceğini söyledi daha önce başına gelen var mı böyle bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok foto yok fakat bı gün tek de değil üç gün üst üste test yapıyorum net çizgi çıkıyorFoto var mi
Ben kürtaj geçirdikten sonra her ay idrarda pozitif cıkıyor:) kan veriyorum negatif, zaten pozitif olması imkansız, kimyasal fln da olamaz. Neden öyle oluyor bilmiyorum.Aylardır idrar testinde pozitif görüyorum kanda çıkmıyor daha sonrada hastaliyorum doktorum kimyasal olabileceğini söyledi daha önce başına gelen var mı böyle bişey
Teşekkür ederim cevabınız içinBen kürtaj geçirdikten sonra her ay idrarda pozitif cıkıyor:) kan veriyorum negatif, zaten pozitif olması imkansız, kimyasal fln da olamaz. Neden öyle oluyor bilmiyorum.
Evet bende öyle düşünüyorum ama gerçekten kimyasal gebelik mı yoksa farklı bı sıkıntı mı var diye merak ettim söylediğim size aşırı saçma gelebilir fakat kimyasal olması bile beni çok mutlu 6 senedir bekliyorumkimyasal gebelik sağlıklı değil hamilelik demekki tutanamadan düşüyor
kimyasal olması sizin hamile kalabildiğinizi gösterir hadı hayırlısı önümüzdeki ay güzel haberlerinizi verin bize :)Evet bende öyle düşünüyorum ama gerçekten kimyasal gebelik mı yoksa farklı bı sıkıntı mı var diye merak ettim söylediğim size aşırı saçma gelebilir fakat kimyasal olması bile beni çok mutlu 6 senedir bekliyorum
Kimyasal da olsa kanda 3-5 değer çıkar idrara yansımalık.Aylardır idrar testinde pozitif görüyorum kanda çıkmıyor daha sonrada hastaliyorum doktorum kimyasal olabileceğini söyledi daha önce başına gelen var mı böyle bişey
Amin inşallah doktorum bu ay histereskopi yaptı 5 gündür adet olmadım ilk defa bu kadar geç oluyor bende umutla bekliyorum inşallahkimyasal olması sizin hamile kalabildiğinizi gösterir hadı hayırlısı önümüzdeki ay güzel haberlerinizi verin bize :)
Allahın vardır bildiği ona güven dua et :) hayırlısını versinAmin inşallah doktorum bu ay histereskopi yaptı 5 gündür adet olmadım ilk defa bu kadar geç oluyor bende umutla bekliyorum inşallah
İlk sağlık ocağında bana doktor aynı şeyi söyledi testler hatalıdır dedi fakat bı iki tane değil çok test yaptım bende en son inanmıştım artık bütün hatalı testler bana geliyor diye tüp bebeğe karar verdim doktora gidince kimyasal gebelik olabilir dedi ve histereskopi yapıldıKimyasal da olsa kanda 3-5 değer çıkar idrara yansımalık.
0 çıkmaz.
Testler hatalıdır ki çok kez başıma geldi
Elhamdülillah tek dayanağım duam .Amin Allah razı olsunAllahın vardır bildiği ona güven dua et :) hayırlısını versin
sizdende :) inşallaahElhamdülillah tek dayanağım duam .Amin Allah razı olsun![]()