Idrarda pozitif olup kanda 1.20 deger cikip sonradan hamile olan var mi???

isimsizzzzze

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
71
18
18
30
29 ekim son adet günüm ve şüpheli bir kanama oldu adetim 5 gün boyunca lekeleme 2 gün boyunca kanama geldi ama koyu kıvamlı ve farklıydı.Normalde 26 kasımda olması gereken adetim olmadı ve evde idrar testi yaptım ikinci cizgi uçuk şekilde açık kırmızı cıktı ve diğer her belirti vardı o yuzden bugün yani 30 kasımda gidip kan tahlili verdim 1.20 cıktı yaklaşık 9 aydır bebek düşünüyoruz doktora gittiğimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı adetimde hiç böyle olmazdı şimdi sonucun böyle çıkması çok şaşırttı acaba yanılma payı var mıdır yada ne yapmam gerekir? Internette bi kaç kişinin daha hoyle değeri düşük çıkmis ve gecikme olunca tekrar test yaptırmış ve pozitif sonuç görmüş acaba aramızda böyle olan var mi?

Benim başıma şöyle bi olay geldi geçen hafta pazartesi. Idrarda gebelik testi yaptim evde 2. Çizgi silikde olsa net çıktı. Hemen bildiğim bir tıp merkezine gidip kan verdim beta hcg. Yarim saat sonra sonucu elime aldığımda negatif olduğunu gördü.nasil olur bu diye düşünürken erken gebelik testi aldim onuda yaptim onda dahada net çıktı 2 çizgi. Icime kurt düştü. Baska bir kadın sağlığı merkezine gidio orda kan verdim ve 1 saat sonra sonucu aldigimda 27.95 yani pozifit sonuç olduğunu gördüm. Dönüpte ilk yaptırdığım yere gittim. Makinelirimizden kaynaklı böyle bir hata olmuş dediler ben şok. Kanserli bir insana kanser değilsiniz demekle ayni bu durum farkındamısınız dedim. Evet haklısınız özür dileriz demekle yetindiler. Sizde de öyle oluşmuştur bilmiorum ama benim başıma bu geldi.

Cevabınız için çok teşekkür ederim ben özel bir hastaneye gittim ve muane değil sadece kanda gebelik testi yaptırdım ve oldukça yüksek bir ücret aldılar.Suan virüsten dolayı hastane yada sağlık ocağına randevu alamadım acilden gitsem devlet hastanesinde test yapmazlar diye düşündüm malûm virüs var oyuzden kesin sonuç çıksın diye gittim ama gerçekten daha önce hiç böyle olması ve bütün belirtiler var ama dediginiz gibi tekrar erken gebelik testi alıp belli bir süre bekleyip başka bir hastanede tekrar test yaptırmayı düşünüyorum çünkü hiç içime sinen bir sonuç olmadı.

<2 hamilelik olmadığını gösteriyo dimi bilgim yok ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…