- 26 Kasım 2024
- 51
- 18
- 3
- Konu Sahibi melisa altunok
-
Aynısı bendede oldu 3 kere pozitivti 4 gün sonra adet oldum kandada bisey cıkmadıSelam kızlar adetımden 3 gun önce ust uste ıdrarda pozıtıf gordum kanda deger 0.2 cıktı gun gectıkce ıdrarda pozıtıf kayboldu 2 gun gecıkmeden sonra kanda 1.6 deger gordum şuan gecıkmenın 6. Gunu ıdrar negatıf cıkıyor belım kasıklarım cok agrıyor beyazımsı bır akıntı var sızce ne olabılır yenıden kan vermelımıyım ?
Kan doğrusudur, idrar testi yanlıştır.Selam kızlar adetımden 3 gun önce ust uste ıdrarda pozıtıf gordum kanda deger 0.2 cıktı gun gectıkce ıdrarda pozıtıf kayboldu 2 gun gecıkmeden sonra kanda 1.6 deger gordum şuan gecıkmenın 6. Gunu ıdrar negatıf cıkıyor belım kasıklarım cok agrıyor beyazımsı bır akıntı var sızce ne olabılır yenıden kan vermelımıyım ?
GKan doğrusudur, idrar testi yanlıştır.
10 testte pozitif cıktı once amaKan doğrusudur, idrar testi yanlıştır.
14 testın 10 u pozitif cıktı ilk canım sonrası negatıfKanda hiç pozitif olmamış ki kuzum. İdrarda çıkıp kanda çıkmama ihtimali yok. Test yanlışmış muhtemelen
Pazartesı tekrar kan vereyım dıyorum bende pcos var ıkı ayda 16 kg verdım 2 ay adet oldum bu ay da boyle oldu gecıkmenın 6.gunu pazartesı gunu 9.gun. Olacak gecıkmenın son kez test yapıp duruma gore dıyetıme devam edeceyım dıgorumKimyasal gebelik olmuş muhtemelen kuzum
Kan esastır. İsterse 100 idrar pozitif çıksınG
10 testte pozitif cıktı once ama
Sonuç ne oldu merak ettimPazartesı tekrar kan vereyım dıyorum bende pcos var ıkı ayda 16 kg verdım 2 ay adet oldum bu ay da boyle oldu gecıkmenın 6.gunu pazartesı gunu 9.gun. Olacak gecıkmenın son kez test yapıp duruma gore dıyetıme devam edeceyım dıgorum
Yarın kan verecegım canım bılgı verırım dua et benım ıcınSonuç ne oldu merak ettim
İnşallah Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin sende banaYarın kan verecegım canım bılgı verırım dua et benım ıcın
İnşallah canım benim aminİnşallah Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin sende bana
Merhaba sonucunuzu merak ettim . Nasılsınız?Yarın kan verecegım canım bılgı verırım dua et benım ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?