İdrarda pozitifi gördüğüünüzde kandaki b.hcg değeriniz kaçtı ?

Peri perii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
340
151
18
28
Kızlar merak ettiğim bişey var,idrarda pozitif gördüğünüzde kandaki b.hcg dğeriniz kaçtı ?

ben çift çizgiyi çok silik gördüğümün ertesi günü kan testi 47 çıktı, adete 6 vardı canım

Adet gunumde yapmistim cok silik cizgi cikmsti gidip kan verdm 24 tü ilk degerim

hangi testi kullandığınızda idrardan test yaptığınızda

hayırlısı ile kucağınızda görün evladınızı inşallah
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için, loboquick marka erken gebelik testi il öğrendim, ama on dakika sonra falan coook silik çıktı, bu şekilde öğrendim

Benimde elimde 3 tane test var. Bata 2 gün var sirf meraktan yapmak istiyorum ama elimdekini de ziyan etmek istemiyorum. Pozitif cikanlar hep sabah ilk.idrarla mi yaptilar acaba? Sonrasinda yapinca kesin cikmiyor mu?

Benimde elimde 3 tane test var. Bata 2 gün var sirf meraktan yapmak istiyorum ama elimdekini de ziyan etmek istemiyorum. Pozitif cikanlar hep sabah ilk.idrarla mi yaptilar acaba? Sonrasinda yapinca kesin cikmiyor mu?

sabah ilk idrarla değerler en yüksek değerinde oluyormuş o yüzden çıkma şansın daha fazla oluyor ama ben öğlen yaptım silik çıktı çıkmaz diye bir durum yok tabiki. hayırlısı olur inşallah çıkmazsa da üzülme iki günün var belki geç döllenme oldu hiçbir şey hayır demek değil daha günün gelmediyse:KK66:

Neden şüphelenmişdin peki ? :))
Hiç şüphrlenmedim aslında 2 düşük yapmıştım çocuk için uğraşıyodum o ara taşınma telaşesi vardı öylesine bir tane yapıcam dedim eşime içime bi his doğdu dedim annem dalga geçti kızım daha adet zamanın bile değil çıkmaz dedi ben uçarak lavaboya gittim yaptım testi gözlerimi bi açtım ikinci çizgi bağıra bağıra çıktım lavabodan annem inanmadı ikinciyi yaptım oda pozitif çıktı gene inanmadı kan testine gitti ertesi gün 74.2 yani hamileyim böyle işte bir tek göğüslerimde hafif ağrı vardı dokununca adet olacam diye düşünmüştüm o kadar :)

Back
X