idrarda silik çizgi

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar bugun transferımın 7.gunu 2 baslat dondurulmus embrıyor transfer edılmıstı.bugun ıdrar testi yaptım çok sılık hemde cok sılık 2.çızgı cıktı ılacların etkısı olabılırmız sızce çok heyecanlandım ALLAHIM IHSALLAH GELMISTIR MELEGIM :CüvCüv:

canım inşşş bende tahlil yapmıştım benimde silikti burda herkes bana hamilesin demişti ve hamileydim inş seninde öyledir :nazar:

silik çıktıysa kesin hamilesin demişlerdii.....

çok umıtlendırmek ıstemem cnm ama bence kesın hamılesın burda silik cıkan butun arkadaslarmız hamıle oldugunu oğrendı ilaçlardan olduğunu sanmıyorum ben şimdiden senı tebrık ederım cnmmm

:teytey:

canım inşşş bende tahlil yapmıştım benimde silikti burda herkes bana hamilesin demişti ve hamileydim inş seninde öyledir :nazar:

silik çıktıysa kesin hamilesin demişlerdii.....

AY CANIM IHSALLAHHHHH
SENDEMI 7.GUN YAPMISTIN ÇOK SILIK AMA CIZGIYAAA HEMSIREYI ARADIM ILACLARIN ETKISI OLABILIR DIYOR KAFAM KARISTIopuyorumnanaktan

çok umıtlendırmek ıstemem cnm ama bence kesın hamılesın burda silik cıkan butun arkadaslarmız hamıle oldugunu oğrendı ilaçlardan olduğunu sanmıyorum ben şimdiden senı tebrık ederım cnmmm

:teytey:

CANIM ÇOK TSK EDERİMMMM DARISI SANA VE TUM ISTEYENLERE OLSUN
AMİNNNNN:CüvCüv:

nazcım ilacların etkısı olacagını sanmıyorum canım ya allahım bebısını yada bebıslerını kondurmustur insallah göbüsünezemuszemushihoyyyt.heyecanlandım sımdı darısı basıma insallaahhhh.:Saruboceq:

nazcım ilacların etkısı olacagını sanmıyorum canım ya allahım bebısını yada bebıslerını kondurmustur insallah göbüsünezemuszemushihoyyyt.heyecanlandım sımdı darısı basıma insallaahhhh.:saruboceq:

canım benım ıhsallahhhh aminnnnn
sende hamıle olucaksın ıhsallah ben buna ınanıyorum canım
ya celil etme zelil gonder delil sureklı bunu soyleyıp tesbıh cek canım bıde kunfe yekun duasını sureklı oku bıtanem

canım benimde blast embriyolardı.. bende transferin 8.günü yapmıştım ve silik 2.çizgiyi gördüm aynı gün test yaptım 69 çıkmıştı ve ikiz gebelikti.. bu kadar erken çıkmasının sebebi çoğul gebelik olmasındanmış.. çünkü değerin şuan 50.nin üzerinde..
sağlıklı hayırlı olsunlar inş... sağlıkla büyütmen de nasip olsun inş..... bizlere de dua etmeyi unutma olurmu..

canım benimde blast embriyolardı.. bende transferin 8.günü yapmıştım ve silik 2.çizgiyi gördüm aynı gün test yaptım 69 çıkmıştı.. bu kadar erken çıkmasının sebebi çoğul gebelik olmasındanmış.. çünkü değerin şuan 50.nin üzerinde..
sağlıklı hayırlı olsunlar inş... sağlıkla büyütmen de nasip olsun inş..... bizlere de dua etmeyi unutma olurmu..

canım benım çok tsk edıyorum ama korkuyorum ılacların etkısı olabılır dıye hemsıre oyle dedi bıde cok sılık benımkıya yanlıs olabılırmı acaba ederım canım sızde benım ıcın edın olurmu ALLAHIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR GONDERSIN
AMİNNNNNNN

:CüvCüv:

tatlım göğüslerine bak.. en iyi haberci onlar.. göğüslerde damarlanmalar çok belirgin olur.. kahverengi kısımlar da kabarıklık...
ve en önemli detay idrar kokulu..

idrarda çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin canım şimdiden tebrikler kafanı sürekli ilaçlardanmı filan diye yorma güzel düşünelim zaten güzel bence canım tebrikler.....opuyorumnanaktan

Canım bakıyorum ama onceden nasıldı onu bılmedıgım ıcın bırsey anlamıyorum
benım pek belırtım olmadı zaten

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
daha fazla stres yapma ozaman güzel anne.. yavruların içinde kendine ve onlara çok iyi bak....a.s.

saol canımmm ALLAHIM HAYATIMDA ILK DEFA O CIFT CIZGIYI GORMEYI NASIP ETTİ ILK DEFA SEN SUAN BANA GUZEL ANNE DEDIN senağlama
ALLAHIM IHSALLAH HERKESE NASIP EDER HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NSIP EDER IHSALLAHHHopuyorumnanaktan

canım o silik çizgi testi yapar yapmaz çıktıysa ve sadece güneşe doğru tutunca değil nolmal bir ortamda görülebiliyorsa tebrik ederim sen hamilesinnnnnn....

canım o silik çizgi testi yapar yapmaz çıktıysa ve sadece güneşe doğru tutunca değil nolmal bir ortamda görülebiliyorsa tebrik ederim sen hamilesinnnnnn....

EVET CANIM CIKTI GUNESE TUTUNCA DEGIL
AMA ILACLARIN ETKISI KAFAMI KARISTIYOR IHSALLAH HAMILEYIMDIR CANIM ALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN:CüvCüv:

bnmde testte çizgim silikti ama hamileyim bak inş sende öylesindir içini ferah tut cnm allah inş senide miniğine kavuştururopuyorumnanaktan

Back
X