Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşşş bende tahlil yapmıştım benimde silikti burda herkes bana hamilesin demişti ve hamileydim inş seninde öyledir
silik çıktıysa kesin hamilesin demişlerdii.....
çok umıtlendırmek ıstemem cnm ama bence kesın hamılesın burda silik cıkan butun arkadaslarmız hamıle oldugunu oğrendı ilaçlardan olduğunu sanmıyorum ben şimdiden senı tebrık ederım cnmmm
:teytey:
nazcım ilacların etkısı olacagını sanmıyorum canım ya allahım bebısını yada bebıslerını kondurmustur insallah göbüsünezemuszemushihoyyyt.heyecanlandım sımdı darısı basıma insallaahhhh.:saruboceq:
canım benimde blast embriyolardı.. bende transferin 8.günü yapmıştım ve silik 2.çizgiyi gördüm aynı gün test yaptım 69 çıkmıştı.. bu kadar erken çıkmasının sebebi çoğul gebelik olmasındanmış.. çünkü değerin şuan 50.nin üzerinde..
sağlıklı hayırlı olsunlar inş... sağlıkla büyütmen de nasip olsun inş..... bizlere de dua etmeyi unutma olurmu..
inş gelmiştir canım![]()
idrarda çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin canım şimdiden tebrikler kafanı sürekli ilaçlardanmı filan diye yorma güzel düşünelim zaten güzel bence canım tebrikler.....opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Canım bakıyorum ama onceden nasıldı onu bılmedıgım ıcın bırsey anlamıyorum
benım pek belİrtİm olmadı zaten
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
daha fazla stres yapma ozaman güzel anne.. yavruların içinde kendine ve onlara çok iyi bak....a.s.
canım o silik çizgi testi yapar yapmaz çıktıysa ve sadece güneşe doğru tutunca değil nolmal bir ortamda görülebiliyorsa tebrik ederim sen hamilesinnnnnn....