Kimyasal gebelik olabilir yada üstüne görme en iyisi kan ver kanaman adet şeklinde yoğunmu lekelenme gibimiArkaşlar adetim 5gün geçince idrarda test yaptm silik ikinci çizgi çıktı. Ama 3 gün sonra yani bugün pembe kanamam oldu ve devam ediyor. Ne demek oluyo bu sebebi nedir. Adetlrmde düzenli benm. Neden böyle oldu. çok umutlanmstm. Tüm belirtilerm vardı. Yarn kan vericektm. Böyle bir durum yaşayan var mı çok kötü hissedyrm kendimi çok yaklasmstm yıne umutlar çöpe.
Önce leke şeklinde geldi. Şimdi pıhtı şeklinde devam ediyor sancm da başladı. 2.5 yldr istydm tüp bebekler bile tutmamsti. Hayatmda ilk defa ikinci cizgiyi görmüştüm çok kötüyüm ya aglamamk için zor tutuyorum şu an çok üzüldüm neden böyle olduKimyasal gebelik olabilir yada üstüne görme en iyisi kan ver kanaman adet şeklinde yoğunmu lekelenme gibimi
Yok canm yerleşme kanaması olsa bir iki damla gelir biterdi. Üstelik sancim da başladı. Adet olcam yineYerleşme kanaması olabilir
Kan vermenin anlamı yok ki canm varsa da gitmstr. Ama tüm belrtilerm vardı.Kimyasal gebelik olabilir yada üstüne görme en iyisi kan ver kanaman adet şeklinde yoğunmu lekelenme gibimi
Kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşadın sanırım hakkında hayırlısı neyse o olsun demekki gebe kalabiliyorsun inşallah önümüzdeki aylarda tutunur bebeğin hayat çok tuhaf canım bende çok istiyordum çocuğum olsun diye oturmamış bşr evlilikte çocuk yapmaya kalktık ve oda tuttu şu an psikolojim çok bozuk pişmanlık yaşıyorum hamileliktenmi onuda bilmiyorum Allah gönlüne göre versinÖnce leke şeklinde geldi. Şimdi pıhtı şeklinde devam ediyor sancm da başladı. 2.5 yldr istydm tüp bebekler bile tutmamsti. Hayatmda ilk defa ikinci cizgiyi görmüştüm çok kötüyüm ya aglamamk için zor tutuyorum şu an çok üzüldüm neden böyle oldu
Ne güzel hamile kalmssn canm. Ama hamile kalp kalmadgmi bilmyrm ki 1 hafta geçsin öyle kanda baktralm dedik yani belli degldi idrar testinde de silik çıkmıştı çok emin degldk ama ilk defa ıkinci çizgiyi gördüm 2.5 yldr. Çok yaklasmstm bu sefer :'( senin niye oturmams evililik dedin canm sorun ne bebek için halletmeye çalışın isteyen herkesn olmuyo çünküKimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşadın sanırım hakkında hayırlısı neyse o olsun demekki gebe kalabiliyorsun inşallah önümüzdeki aylarda tutunur bebeğin hayat çok tuhaf canım bende çok istiyordum çocuğum olsun diye oturmamış bşr evlilikte çocuk yapmaya kalktık ve oda tuttu şu an psikolojim çok bozuk pişmanlık yaşıyorum hamileliktenmi onuda bilmiyorum Allah gönlüne göre versin
Yani hem adetin gecikmiş hem 2.çizgiyi görmüşsün muhtemelen çok yeniydi o yüzden silik çıkmıştı ama tutunamadı bebişin umarum önümüzdeki aylarda gelir bebişinNe güzel hamile kalmssn canm. Ama hamile kalp kalmadgmi bilmyrm ki 1 hafta geçsin öyle kanda baktralm dedik yani belli degldi idrar testinde de silik çıkmıştı çok emin degldk ama ilk defa ıkinci çizgiyi gördüm 2.5 yldr. Çok yaklasmstm bu sefer :'( senin niye oturmams evililik dedin canm sorun ne bebek için halletmeye çalışın isteyen herkesn olmuyo çünkü
Çok mu kötü maddi durumu yani kimseye muhtaç etmiyorsa her istediğini alyosa problem olur mu başka şeyler. Ailesiyle de aranda denge kurmayı bilecek tabiki. Belki sende çalışrsan durumunuz düzelir maddi amlamda. Ama eğer sevmyorsan istemyrsan o ayrı fakat o zamanda keşke çocuk düşünmesydn yazk olur çocuğa umarm sevgin bitmemstr diğerleri halledrlr canm umarm herşey düzelir senin icin. Güzel dileklern içinde teşekkürler canm inşallah yine hamile kalablrm tek duam buYani hem adetin gecikmiş hem 2.çizgiyi görmüşsün muhtemelen çok yeniydi o yüzden silik çıkmıştı ama tutunamadı bebişin umarum önümüzdeki aylarda gelir bebişinbiz ne ayrılabiliyoruz ne bir arada geçinebiliyoruz genelde maddi sorunlar ailesi vs bende şu an bir bunalıma girdim çıkamıyorum hep karamsar düşünüyorum neden maddi durumu daha iyi biriyle evlenmedim diye düşünüyorum
Bana göre çok kötü değil ama o gevşek ve kendine güvensiz biraz annesi büyütememiş hala bir an çok seviyorum bir an hiç sevmiyorum benim bu durumda çalışmam şu an zor sonrasında da çocuk olacak uzun bir süre çalışamam bilmiyorum umarım hamilelikle alakalı bir durumdur zaten son 2 haftadır böyleyimÇok mu kötü maddi durumu yani kimseye muhtaç etmiyorsa her istediğini alyosa problem olur mu başka şeyler. Ailesiyle de aranda denge kurmayı bilecek tabiki. Belki sende çalışrsan durumunuz düzelir maddi amlamda. Ama eğer sevmyorsan istemyrsan o ayrı fakat o zamanda keşke çocuk düşünmesydn yazk olur çocuğa umarm sevgin bitmemstr diğerleri halledrlr canm umarm herşey düzelir senin icin. Güzel dileklern içinde teşekkürler canm inşallah yine hamile kalablrm tek duam bu
Aynen şu an calsamzsn zaten. Ama bence hormonal bi durum şu an. Şimdi mutlu olmak için bi nedenin var blyo musun bebeğin seninle çünkü bebeğin olması bir mucize herkes için. O seni bulmuş lütfen onla mutlu ol. Senin hissetiklerni o da hissedyor bebeğine sarl kötü şeyleri çıkar aklndan.Bana göre çok kötü değil ama o gevşek ve kendine güvensiz biraz annesi büyütememiş hala bir an çok seviyorum bir an hiç sevmiyorum benim bu durumda çalışmam şu an zor sonrasında da çocuk olacak uzun bir süre çalışamam bilmiyorum umarım hamilelikle alakalı bir durumdur zaten son 2 haftadır böyleyim
İnşallahhhhhh canım aslında yazdıkların biraz olsun iyi geldiAynen şu an calsamzsn zaten. Ama bence hormonal bi durum şu an. Şimdi mutlu olmak için bi nedenin var blyo musun bebeğin seninle çünkü bebeğin olması bir mucize herkes için. O seni bulmuş lütfen onla mutlu ol. Senin hissetiklerni o da hissedyor bebeğine sarl kötü şeyleri çıkar aklndan.
Iyi geldiyse ne mutlu bana:) daha da iyi gelsin çok iyi olman lazm bebsnleİnşallahhhhhh canım aslında yazdıkların biraz olsun iyi geldi
İnşallahhhhhhh canımIyi geldiyse ne mutlu bana:) daha da iyi gelsin çok iyi olman lazm bebsnle
Umarm canm inşallahİnşallahhhhhhh canımseninde umarım biran önce bebişin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?