İdrarı yaparken değil, yapıp kalktıktan sonra vajinada ve makatta yanma

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.520
24.129
548
İdrar yaparken değil arkadaşlar, idrarı yapıp peçeteyle sildikten ve kilodumu çekip kalktığım zaman idrar yaptığım yerde değil vajinamda ve arka tarafımda(sanırım hemoroidim yüzünden)bir yanma oluyor. Ama hafif bir yanma kaşıtmıyor acıtmıyor. Benim teorim; zaten giderek hassaslaştı vajinam ve dudaklarında da hafif bir şişme mevcut hamilelik yüzünden, peçeteyle sildiğimde o yüzden birsüre sonra yanıyor olabilir ve arka tarafımda hemoroidime idrar değdiği için yanıyor olabilir fakat sizlere de danışmak istiyorum. Tekrar ediyorum, idrarımı yaparken yanma acı falan olmuyor. Gayet rahat ediyorum fakat silinip kalktığımda vajinam ve arka kısımda tümünde hafif bi yanma olup geçiyor. Akıntım var fakat herkeste olan normal akıntı. Kaşıntı şikayetim hiç olmadı. Acıma, batma da yok. Sizce herhangi bir hastalık olabilir mi yoksa normal mi? Hastalık, iltihap olsa benim bildiğim idrar yaparken yanma oluyor. Bende o yok. Bu arada; günlük ped kullanıyorum. Ondan kaynaklı olabilir mi? Aranızda böyle olan var mı?

canim enfeksiyon olmasi icin ille idrar yaparken kasinti yanma olmasi gerekmiyo hicbir belirti olmadanda enfeksiyon olabilir sanirim hemeroidiniz var ondanda kaynaklanabilir sonucta idrar asidik bir yapi yanma olmasi normal,mantar olabikirsin belkide(kasinti olmasada)doktoruna danis derimgecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…