İdrarımda bakteri çıktı

Elifcik67

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
259
221
18
36
Kızlar merhaba zor bi hamilelik gecırıyorum kusma ve miğde bulantım hiç dinmiyor hergun daha kötüye gidiyor üç kez hastanede yattım susuz kaldığım için serum yedim sürekli ne yıyorum ne içiyorum toplamda beş kilo verdim dun kontrolüm vardı idrarımda bakteri çıktı çok susuz kaldığım için enfeksıyona dönüşebilir Dedi bugün de idrar kültürü verdim sonuç pazartesı çıkacak bebeğe bi zararı olurmu hiç su içemıyorum hala kusuyorum ve asit kusuyorum resmen cok endişeliyim

Ayyy çok fena :KK43: kaç haftalık bebiş canım. Doktor bulantı için ilaç vermiyor mu? Hem sıvı kaybın için hem de bakteri için tek çözüm su . Ama bulantı varken su da içilmiyor biliyorum. Allah yardımcın olsun :KK200:

Bulantı ilaçları hiç bi işe yaramadı üç kez yattım ıkişer gün yediden fazla serum yıyorum yattıgımda ıyı oldum sanıp çıkıyorum ertesı gun aynıyım kusmamda normal değil yemyeşil asit çıkıyo çok acı afedersiniz bu bakteri korkuttu beni şimdide

Eğer su içmezsen ve Bebek'te su eksilmesi yetersizliği olursa sendeki bütün enfeksiyon Allah korusun bebeğine geçer. Kussan dahi mutlaka su içmen lazım . Ben suyu içerdim 5 dk sonra çıkarırdım. Doktor bir yudumun bile bebeğine faydası olur dedi. 33 te ağır enfeksiyon oldum doktor şükür ki bebeğinin suyu iyi sesi. Su çok önemli kızlar sizin için böbrekleriniz için ve Bebek için

İçebilsem içince çok kötu oluyorum bende baygın yatıyorum ağzım yapıştı artık açlıktan susuzluktan düzeleceğim yere kötüye gidiyorum ne zamana kadar hastanede yatcam üç kez yattım çıktım evde kızım var okula gıdıyor zor günler gecırıyorum

Seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim. Kusarken hep altıma kaçırırdım yanımda çamaşır taşırdım. Yollarda az kusmadım ama Bebek için mecburuz. Yanımda poşetle yemek yedim hep. Suyu kusmak daha rahat oluyo hem. Sabah Bi litre su iç kasılmadan kusarsın

İçebilsem içince çok kötu oluyorum bende baygın yatıyorum ağzım yapıştı artık açlıktan susuzluktan düzeleceğim yere kötüye gidiyorum ne zamana kadar hastanede yatcam üç kez yattım çıktım evde kızım var okula gıdıyor zor günler gecırıyorum
:(İnş.bu zor günleri en kısa zmnda atlatrsnz.Gercekten üzüldüm.İlk hamilelikte de böyle miydi?

Back
X