kızlar beim idrar tetkiklerimde idrarımda mikrop çıktı doktor antibiyotik yazdı :2: aynı sorunu yaşayan var mı hap içmek bana ürkütücü geliyo doktor zararı yok dedi ama tedirginim
bende en baştan beri bakteri çıkıyor devamlı. doğuma 1 ay kaldı halen çıkıyor ama doktor antibiyotik yazmadı bol su iç dedi 3 litre su içiyorum nerdeyse tuvaletten çıkamıyorum..hamilelikte çok normalmiş ama idrar yolu enfeksiyonu endişe etmene gerek yok...bide bakteri miktarı çok diye doktorun yazmıştır ilacı ateş yapmasın diye...bende ilaçlık bir durum yok dedi ondan vermedi...bence sen doktorunu dinle eğer ilerlerse enfeksiyon erken doğuma kadar gidermiş bana doktorum öyle demişti...
kızlar beim idrar tetkiklerimde idrarımda mikrop çıktı doktor antibiyotik yazdı :2: aynı sorunu yaşayan var mı hap içmek bana ürkütücü geliyo doktor zararı yok dedi ama tedirginim
benim tetkik sonuçlarımda 5. aya kadar iltihap çıkmıştı 3. ayım biter bitmez doktor 1 ay boyunca 750mg antibiyotik kullandırmıştı. 12. haftadan sonra çok etkilemez bebeği demişti ve ben kullandıktan sonra rahatlayabilmiştim....ama özellikle belirtiyorum değerim normalin 3 katı idi normalde 5-6 civarı olması gereken değer bende 18.86 çıkmıştı bu değer 9'a düşürene kadar (1 ay) sabah akşam kullandım antibiyotik.. bende çok tereddüt ettim ama doktorum asıl kullanmazsam bebeği kaybedebileceğimi söylemişti içinz rahat olsun umarım birşey olmaz... geçmiş olsun...
benim tetkik sonuçlarımda 5. aya kadar iltihap çıkmıştı 3. ayım biter bitmez doktor 1 ay boyunca 750mg antibiyotik kullandırmıştı. 12. haftadan sonra çok etkilemez bebeği demişti ve ben kullandıktan sonra rahatlayabilmiştim....ama özellikle belirtiyorum değerim normalin 3 katı idi normalde 5-6 civarı olması gereken değer bende 18.86 çıkmıştı bu değer 9'a düşürene kadar (1 ay) sabah akşam kullandım antibiyotik.. bende çok tereddüt ettim ama doktorum asıl kullanmazsam bebeği kaybedebileceğimi söylemişti içinz rahat olsun umarım birşey olmaz... geçmiş olsun...
demekki gayet normal bir durummuş doktor bana ilk dediğinde yıkıldım bebişime bir şey olacak diye bende bol iltihap çıktı düşük dozda suda eriyen bir ilaç verdi tereddüt ettim ama mecburen kullandım düşük riskini artırbilir dedi bol su iç dedi zaten çok su içmediğimden oluyor eşim arkamda suyla koşturuyor günde 3 litre içmem gerek ama bulantılarım başladığı için çok içemiyorum inş. düzelir haftaya gidip tekrar tahlil yaptıracam inş. düzelmiştir
demekki gayet normal bir durummuş doktor bana ilk dediğinde yıkıldım bebişime bir şey olacak diye bende bol iltihap çıktı düşük dozda suda eriyen bir ilaç verdi tereddüt ettim ama mecburen kullandım düşük riskini artırbilir dedi bol su iç dedi zaten çok su içmediğimden oluyor eşim arkamda suyla koşturuyor günde 3 litre içmem gerek ama bulantılarım başladığı için çok içemiyorum inş. düzelir haftaya gidip tekrar tahlil yaptıracam inş. düzelmiştir
çok normal emin olun bizzat ben yaşadım bu anlattıklarınızı hatta o suda eriyen ilacı gece yatarken içirdiler olabildiğince böbrekte kalması gerek dediler ve sadece 1 kere kullandırdılar... ben hamile kaldığım ay bile antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım (düşük dozda) çok şükür hiçbirşey olmadı... diyorum ya bende çok tedirgin olmuştum hatta 3 ayrı doktorla görüşmüştüm üçüde aynı önerilerde bulundu... su konusuna gelince bende çok zorlanıyordum bulantılardan dolayı ama bir öner verebilirim bardakla değilde şişe ile içmeyi deneyin ... bardakla çok midem bulanıyordu benim şişe ile yudum yudum içtiğimden farketmiyordum bile hem içerken ölçmeside kolay olur??ben böyle yapmıştım en azından
kızlar hepinize geçmiş olsun,malesef ben de bugün antibiyotik tedavisine başladım.geçen salı günü inanılmaz kasık ağrım vardı monorol şase içtim tek kullanımlık olandan ama faydası olmamış.gece müthiş bir bel ağrısına uyandım böbreklerimden şüphelendim ve dr a gittim hemen lökositlerim epey bir artmış,antibiyotik yazdı çok hem prof dr hem de diğer bi dr kullanmam gerektiğini zaten b kategorisi olduğunu söyledi.inşallah iyileşiriz...
malesef bende de enfeksiyon çıkıştı antibiyotik yazmıştı doktor mecburi bi kutu bitirdik ama tahlil verdiğimde hiç bi etkisinin olmadığını enfeksiyonun geçmediğini gördük
keşke kullanmasaydım doktor tekrar yazdı ama bu ikincisini kullanmadım günde 3 4 litre kadar su içtim sürekli ve bi tahlil daha yaptık ve baktıkki geçmiş
kızlar beim idrar tetkiklerimde idrarımda mikrop çıktı doktor antibiyotik yazdı aynı sorunu yaşayan var mı hap içmek bana ürkütücü geliyo doktor zararı yok dedi ama tedirginim