İdrarla beraber kahverengi minik parçacıklar

wessluren-1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
15
2
1
29
İdrarla beraber kahverengi kum görünümünde kahverengi parçacıklar geliyo test verdim enfeksiyon yok böyle olup hamile kalan var mı

hamilelikle ne alakası var? ikisini birbirine bağladığınız için acaba trolleniyor muyuz diye düşünmeden edemiyorum. idrar yolları ile hamile kalmıyoruz malum.

Uzun zamandır istiyorum olmuyo herşeyden hevesleniyorum buna bile sevinecek hale geldim haklısınız
neyse bir daha diğer konuya yazmayacağım :) yan yana pencereler açık olunca, başlıklar da aynı olunca oraya yazdım. idrarınızdaki parçalar eğer kum vb değilse demek idrarınızdan gelmiyor. idrarınızdan geliyorsa idrar tahlilinde çıkardı. hamilelik konusunda da sabırlı olun. kafaya takınca hiç olmuyor :)

İdrarı yaptıktan sonra görüyorum iki gün olmuyo sonra yine tekrarlıyo elime alıp baktığımda kurumuş kan

nereden geldiğinden emin değilseniz, idrar tahlilinizle beraber kadın hastalıkları doktorunu ziyaret edin. eğer kan idrar yollarından geliyor olsaydı idrar tahlilinde mutlaka bir kaç belirti çıkardı. belli ki ara ara lekelenme yaşıyorsunuz vajinadan geliyor. yani idrar yolları ile alakalı değil. normalde kurumuş olmaz ama... kendinizi incelediniz mi? ciltte gözle görülür kanama vb. var mı ki?

İdrarla beraber kahverengi kum görünümünde kahverengi parçacıklar geliyo test verdim enfeksiyon yok böyle olup hamile kalan var mı
Şimdi şöyle bir durum var eğer idarinizdan geliyorsa idrar yollarında bı sorun vardır,ama test yaptırdım enfeksiyon çıkmadı diyorsunuz lakin vaiinadan geldiğini düşünüyorsanız kadın doğuma gitmenizi öneririm bu sorunları orada dile getirmeniz daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…