Mune abla ben de Fatih üni mezunuyum. İnanın okula gitmek zaten ölüm gibiydi. 418 hadımköy halk otobüsleri vardır insanlar kapıdan dışarda gider hiç abartmıyorum. Saat kaçta çıkarsan çık zaten beylikdüzüne gelene kadar otobüsler tıklım tıklım doluyor. Okurken kalmadığım yer kalmadı, okula daha kolay gidebilmek için. Sonunda anadolu yakasında ailemin yanından gittim 2,5 saatte gidiliyordu, otobüs+metrobüs+otobüs şeklindeBu genç kardeşimle ilgili haber yapılmış, tvde seyrettim sonra da sizle paylaşmak istedim, arkadaşları 76F hattı'nın yeniden konması için kampanya başlatmış, inşaallah amaçlarına ulaşırlar yoksa kız kaydını dondurmak zorunda kalacakmışo hattın neden kaldırıldığına dair birtakım iddialar var ama tabii ne kadar doğru bilemiyorum lakin 76F yolcu yok diye kaldırılmış olamaz çünkü o hattı kullanarak işe, okula gidenler var.
Arkadaşımla irtibata geçtim, o da takip ediyormuş, otobüsün geri konacağını düşünüyor. Bir gelişme olursa sizleri de haberdar ederim. İnşallah arkadaşımızın maduriyeti son bulur.
Sizden de ablacım. Haklısın valla ne diyeyim, o sebeplerle ilgili bizim de çok gözlemlerimiz oldu okurkenSağol ablacım Allah razı olsun, otobüslerin neden kaldırıldığını sormayacağım, geçen gün bunla ilgili bir takım iddiaları dinledim tvde neyse, mühim olan okumak için çabalayan genç kardeşlerimizin mağduriyetinin ortadan kalkması.
Kitle iletişim araçlarının faydası işte, muhtemelen bu problemi giderilir.... Sadece o da değil toplu taşımayı kullanan bir çok kişi mağdur olmuştur..
Zaten bu kızcağızın haberi yapılmadan evvel o hatla ilgili başka haberlerde çıktı, hattı kullanan yalnızca öğrenciler değil, çalışan kesimde var, onlarda mağdur lakin bu kızımız engelli olduğu için haklı olarak onun mağduriyeti daha çok ön plana çıktı.
İstanbul gibi büyük bir metropolde hele ki Beylikdüzü, Halkalı, Fatih vb Avrupa Yakası ilçelerinde ulaşım çok sıkıntılı.
Eylül başında birkaç gün gitmek zorunda kaldığımda Anadolu Yakası'nında perişanları oynadığını gördüm, şehirlerarası otobüsle 12 saat şahane rahat bir yolculuk sonrası İstanbul'a girer girmez trafik çilesi yüzünden 1 saatte varacağımız otogara 3 saatte zor girdik, otogardan çıkış daha da beterdi, iş saati de değildi.
20 km 3 saatte gidiliyorsa varın gerisini düşünün.
aaa hiç aklım almıyor, hep merak etmişimdir İstanbul'u ; hiçte gitmek nasip olmadı... İzmir de ki yol uzunluğundan, trafiğinden falan hiç şikayet etmeyelim öyleyse
Aynen Mune ablaAman sakın sen sen ol İzmir'in trafiğinden şikayetçi olma, birgün İstanbul'a yolun düşerse ne demek istediğimi anlarsın, güzel şehirdir, turistik geziler için şahanedir, gezmek için gidersen seversin ama trafiğine giren çıkamaz. Delirmek istiyorsan İstanbul'a git köprü trafiğine gir
Aman sakın sen sen ol İzmir'in trafiğinden şikayetçi olma, birgün İstanbul'a yolun düşerse ne demek istediğimi anlarsın, güzel şehirdir, turistik geziler için şahanedir, gezmek için gidersen seversin ama trafiğine giren çıkamaz. Delirmek istiyorsan İstanbul'a git köprü trafiğine gir
Trafik sorunları nüfuslara göre çözülmelidir değil mi? Olacak o kadar değil, ona göre çözümler üretilmeli, 2000 yılı öncesi dönemler için neden olacak o kadar deyip geçmiyorsunuz, ki ben 40 yılı eleştrirken siz yalnızca 12 yıl öncesini eleştiriyorsunuz.izmirin nufusu ile istanbulu bir mi tutuyorsun 5 katı nufusu var olacak o kadar trafiği. hayır yazmayım diyorum dayanamıyorum. hiç güzel şehir değil bence. ya boyalılar hiç sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?