İftar menüsü

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1107465" data-quote="Ksmbnmcnm" data-source="post: 79219899" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79219899" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79219899">Ksmbnmcnm .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Etler pişti mi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ben bugün yaptım herkes bayıldı etimi ben önceden düdüklüde pişirdim soğan ve havucu iyice pişirdikten sonra üzerine ekledim ardından eti ekledim pirinçleri koyup kaşığın tersiyle delikler açarak pişirdim lokum gibiydi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1165234" data-quote="Sebeblervar" data-source="post: 79235248" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79235248" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79235248">Sebeblervar .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Merhaba eşim Mersinli ben de yapa yapa öğrendim :) ben de kv hiç sormadım<br /> Benim çorbalık mantımı annem buzluğuma yapıyor çok minik minik dökülüyor ama siz normal kaşıkla hazır mantıdanda yapabilirsiniz tarifi şu şekilde<br /> Tencereceye zeytinyağını yapacağım miktara bağlı olarak koyup ısıtıyorum ardından biber salçası 2 çk koyuyorsam 1 çk domates koyuyorum iyice kavurup üzerine nane atıyorum sıcak suyunu ilave edip kaynatıyorum 1 limonun suyunu koyuyorum tuz atıyorum kaynarken haşlanmış nohutu atıyorum içine yemeye yakın mantısını atıp bi taşım kaynatıp kapatıyorum.<br /> Humus içinde<br /> Haşlanmış nohutu 500 gr kullanıyorsam<br /> 2 kaşık zeytinyağı<br /> 3 kaşık tahin<br /> Kimyon<br /> Tuz<br /> 1 limon </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Limon koyuyorum ama Humusu yarın yiyeceksek ekşi oluyor yerken mi koysam acaba</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1107465" data-quote="Ksmbnmcnm" data-source="post: 79239104" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79239104" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79239104">Ksmbnmcnm .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Limon koyuyorum ama Humusu yarın yiyeceksek ekşi oluyor yerken mi koysam acaba </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Nasıl bir ekşilik çok hafif gelmesi gerekiyor aslında Tarsus humusunda Orhan ustada vs çok çok az gelir genelde üzerine atılan sumaktan ekşiliği alıyoruz</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1165234" data-quote="Sebeblervar" data-source="post: 79241049" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79241049" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79241049">Sebeblervar .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Nasıl bir ekşilik çok hafif gelmesi gerekiyor aslında Tarsus humusunda Orhan ustada vs çok çok az gelir genelde üzerine atılan sumaktan ekşiliği alıyoruz </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ben limonu sıkıyorum. Diyelim ki yarın yiyeceğiz sadece ekşi tadı geliyor tahin vs gelmiyor</div>

Back