- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi POLYANNACIK
-
Merhaba hanımlar.bu benim evli ilk ramazanım.eşimin ailesini ve kendi ailemi yemeğe alıcam.açıkçası kimseden yardım almak istemiyorum.herşeyi tek başıma yapmak istiyorum ben bi menü oluşturdum sizi tavsiyeniz yada öneriniz varsa lütfen paylaşın.
Tel şehriye çorbası yada mercimek çorbası
fırında köfte patates
pilav
dondurucuda annemin açtığı su böreğim var onu çıkarırım
salata
kemalpaşa tatlısı hazır alıp üstüne ceviz kaymak ve tahinle servis yapıcam sizce nasıl??
Merhaba hanımlar.bu benim evli ilk ramazanım.eşimin ailesini ve kendi ailemi yemeğe alıcam.açıkçası kimseden yardım almak istemiyorum.herşeyi tek başıma yapmak istiyorum ben bi menü oluşturdum sizi tavsiyeniz yada öneriniz varsa lütfen paylaşın.
fırında köfte patates
pilav
salata
kemalpaşa tatlısı hazır alıp üstüne ceviz kaymak ve tahinle servis yapıcam sizce nasıl??
fırında köfte patates
pilav
salata
bir zeytinyağlı ister yanına. taze fasulye mesela.Merhaba hanımlar.bu benim evli ilk ramazanım.eşimin ailesini ve kendi ailemi yemeğe alıcam.açıkçası kimseden yardım almak istemiyorum.herşeyi tek başıma yapmak istiyorum ben bi menü oluşturdum sizi tavsiyeniz yada öneriniz varsa lütfen paylaşın.
fırında köfte patates
pilav
salata
​Menün gayet güzel,ama zeytinyağlı bir yemek ve yoğurtlu semizotu yapabilirsin çok güzel olur sulu yemek yapma çünkü menüde çorban var.Merhaba hanımlar.bu benim evli ilk ramazanım.eşimin ailesini ve kendi ailemi yemeğe alıcam.açıkçası kimseden yardım almak istemiyorum.herşeyi tek başıma yapmak istiyorum ben bi menü oluşturdum sizi tavsiyeniz yada öneriniz varsa lütfen paylaşın.
fırında köfte patates
pilav
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?