iftira attılar

perseid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
498
4
96
merhaba,
geçtiğimiz hafta alt kat komşumla apt sorunları hakkında bir tartışma yaşamıştık.ben yöneticiyim. cuma günü gündüz vakti bu komşunun evine hırsız girmiş. hırsızın girdiğini farkedip kendisine haber veren benim. gelen polislere benimle olan tartışmasından bahsetmiş ve benim onun gözünü korkutmak için yaptırmış olabileceğimi söylemiş. polislerin söyleneni ne kadar ciddiye aldığını bilmiyorum, banada bişey yansımadı ama çok sinirlendim. bu kişi dengesiz biri. yarın bigün başıma iş açabilir. kendimi korumak için ne yapmalıyım? hakaret davası açabilir miyim ?yada şikayet etsem mi ?
ayrıca bu kişi ev sahibi ancak apt olarak karar alıp binadan attırabilir miyiz? apt manı rahatsız eden davranışları mevcut.
Teşekkürler

polisler size söylemediyse siz kimden duydunuz öyle dediğini sanırım ev sahipleri değilde kiracılar çıkarılabiliyor bence siz uzaklasın kiracıysanız

polisler size söylemediyse siz kimden duydunuz öyle dediğini sanırım ev sahipleri değilde kiracılar çıkarılabiliyor bence siz uzaklasın kiracıysanız

bizde ev sahibiyiz ne yazık ki!
polislerde "hakkınızda böyle söyledi" dedi ancak "biz hakkınızda işlem yapıyoruz" demedi. ayrıca diğer komşularda duymuş. gelen çilingire ve geçmiş olsun diyen herkese anlatıyor, bende duydum alt katım olduğu için.
apt topluca karar alırsa ev sahibi de olsa evden çıkarılabilir diye duydum ama emin değilim.onun için sormak istedim. bu olay dışında da apt diğer sakinleriyle de sorunları var. herkes bıktı bu insanlardan..

Polis memurlarından başka sizin hakkınızda bu yönde beyan verdiğine dair şahit yoksa tazminat davası açmanız bir şey ifade etmez zira memur arkadaşlar açılacak olan mahkemeye teşrif etmeyi red edecekleri gibi bir devlet memurunuda boş yere görevinden alıkoymuş olursunuz bu yüzden dava konusunu polis memurlarını karıştırmadan yapabilecekseniz başka şahitler varsa yapın...bunun dışında elbette ki bu kişi ev sahibi de olsa apartımandan uzaklaştırabilme hakkınız var ancak bu bütün dairelerin yüksek çoğunlukta onay vermesini gerektirir ve buna rağmen gerekçe olarak toplum huzurunu bozmak ve tehlikeli davranışlar sergilemek konusunu gösterirsiniz, elbette bunu kanıtlamanız gerek...ne yazık ki çok çok uzun bir süreç ve bu durumda mahkeme süresince maddi manevi çok yıpranacağınız kesin...bu şekilde 7-8 yıl süren davaları bilirim, değer mi bir düşünün...

polis dışında apt komşularından da bunu duyan olmuş, ben onları şahit gösterdim savcılığa verdiğim dilekçede... apt hepsi bu ailenin gitmesi gerektiği konusunda hemfikir ve aramızda konuştuğumuzda imza verecekleri söylendi. Bu daireyle ilgili bu olaydan öncede sorun yaşandı çünkü. ayrıca ev çevresinden, yan aptmanlardan falanda bu aile hakkında bissürü şikayet aldık. Onlarda yaşadığımız olayı duyunca şahitlik yapabileceklerini söylediler. inanın bu kadar uzun bir süreci göze almak istemem ama apt içinde kimsenin huzuru kalmadı ve herkes bu olayı duyunca bu aile başımıza daha çok iş açacak diye bir an önce göndermek istiyorlar.

ben henüz karşılaşmadım olaydan beri ancak savcılığa gittim. kendisine de olay günü savcılığa gideceğimi söylemiştim. o ne yaptı bilmiyorum. şimdi savcılıktan gelecek cevabı bekliyorum..

Her halukarda bu şahıs savcılığa gitmiş olsa bile siz olayın o şekilde olmadığını kanıtlayabilecek ve aranızda sürtüşme olduğu yönünde beyan edecek şahitlere sahipsiniz.Hiç merak etmeyinki size karşı yaptığı suçlamada somut deliller olmadan savcı zaten dikkate almaz...bunun dışında herkes şikayetçi ise ortak dilekçe ile başvurmanız gerek, tek başına başvurmanız bir şey ifade etmez...insanları organize edin herkesin aynı dosya üzerinden dilekçe vermesini sağlayın sonrasındada amacınıza ulaşacağınızda şüphe yok ortak dilekçelerde sürede nispeten kısalır ve kazanmanız kolaylaşır. Hatta akli muhakemesinin yerinde olmadığını düşünüyorsanız mahkemeden bu yönde inceleme yapılmasına dair talepte bulunabilir ve bu kişinin sizin için tehlike yarattığı konusunda beyanda bulunabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…