Merhaba 5ay süren evliliğimde yaşadığım iftira ve suçlanma psikolojisinden kurtulamıyorum. eski eşim şizofrendi. 5 ayın her günü yapmadığım şeyleri ispalamakla geçti. Sözünbittiği yerdeyim. Ruh sağlığımı düzeltemiyorum. Terapi alıyorum ama iyi gelmiyor sanki sürekli kendimi suçluyorum olanlardan.Beynimde hala eski eşimin sesi yankılanıyor. Sürekli konuşuyor sanki benimle, mesela bir yere gideceğim beynim bana diyorki gidersen kocan bunu düşünür gitme. Halbuki çıkardım hayatımdan artık.
aranızda böyle şeylerle suçlanan bu durumu aşan birileri varmıdır sesimi duyacak Herkes artık çok abarttığımı düşünüyor ama kimse sesimi duymuyor kafamdaki o susmayan sesi duymuyorlar. Etimi kemiğimden sıyırıp aldı sanki o ruh hastası. Hala her gece deftere yazarım ben şunu yapmadım ben bunu yapmadım. Nasıl kurtulacağım ben
aranızda böyle şeylerle suçlanan bu durumu aşan birileri varmıdır sesimi duyacak Herkes artık çok abarttığımı düşünüyor ama kimse sesimi duymuyor kafamdaki o susmayan sesi duymuyorlar. Etimi kemiğimden sıyırıp aldı sanki o ruh hastası. Hala her gece deftere yazarım ben şunu yapmadım ben bunu yapmadım. Nasıl kurtulacağım ben