İftira

gizemsizkimlik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
27
12
38
Merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Bana yardımı dokunan çok sevdiğim biri bir başkasının bana attığı iftiraya inandıgını düşünüyorum, çünkü bana ne olduğunu söylemese bile konuşmasındaki imadan anlıyorum ve bu iftira konusunda benim vicdanım çok rahat ama bir baskasinin lafına inanmasına beni çok rencide etti. Bana maddi manevi çok yardımı dokundu, hiçbir zaman nankörlük etmedim , hep layıkıyla davranmaya çalıştım ama ben bunu haketmediğimi düşünüyorum. Sorsam asla söylemeyecek ama ben huzursuzum. Fikirlerinizi merak ediyorum

Ne iftirası
Kim inanmadı sana inanmayan birini neden ikna etmeye çalışıyorsun

Ne iftirası
Kim inanmadı sana inanmayan birini neden ikna etmeye çalışıyorsun
Bahsettigim yardimi dokunan kişi, onun yakını hakkında konustuğumu ima ediyor ve konuşmadiğim konusunda cok eminim ama hakkimda boyle dusunulmesini haketmedim, iftirayi atandan cok inanada şaşıyorum ben

Bu senin sorunun değil ki.Sen kendini biliyorsan.İmayı da geç.Yapsın ne var.Soracak cesareti yok demek ki.

Eğer doğruysan neden rahatsız oluyorsun....ve kafamı karıştıran neden konuşmamskta ısrarlısın...size yardım eden biri diyorsunuz, eğer yardım ediyorsa iyiise ozaman size güveniyordur ve tahminim konuyu açıp söyleseniz yada sorsanız, ters tepeceğini sanmıyorum.

Bu senin sorunun değil ki.Sen kendini biliyorsan.İmayı da geç.Yapsın ne var.Soracak cesareti yok demek ki.
Haketmediğim için çok zoruma gitti, iftirayi atan kisi bizzat kendisinin yaptigi bir sey ancak konuyu acmamaya karar verdim iftira atani Allaha havale ediyorum, inananda inaniyorum ki zamanla düsünüp tarttıkça pisman olacaktir

Sorsamda söylemeyecegine eminim
söylem
Haketmediğim için çok zoruma gitti, iftirayi atan kisi bizzat kendisinin yaptigi bir sey ancak konuyu acmamaya karar verdim iftira atani Allaha havale ediyorum, inananda inaniyorum ki zamanla düsünüp tarttıkça pisman olacaktir
güzelim allaha havale edersin anlarım da ama yinede bizim görevimiz önce doğruyu anlatmaktır, anlatırsın sonra inanan inanır inanmayanı allaha bırakırsın. Yoksa karşı taraın hazır cevabı da eğer haklı olsaydın susmazdın olur

o kisiye yuzyuze gorusmek istemiyorsan bir mail at. konusmalarindan bazi seyler cikariyorum ama bir de benden dinlemeni isterdim de. olayi anlat ve bir daha da gorusme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…