- 10 Nisan 2017
- 27
- 12
- 38
- Konu Sahibi gizemsizkimlik
-
Bahsettigim yardimi dokunan kişi, onun yakını hakkında konustuğumu ima ediyor ve konuşmadiğim konusunda cok eminim ama hakkimda boyle dusunulmesini haketmedim, iftirayi atandan cok inanada şaşıyorum benNe iftirası
Kim inanmadı sana inanmayan birini neden ikna etmeye çalışıyorsun
İmalarda bulunuyorsa direkt olarak Sor.
Sorsamda söylemeyecegine eminimİma larla olmaz bence direk sormalısın.
O zaman herkesi bir araya topla ve ac konuyu.Sorsamda söylemeyecegine eminim
Sorsamda söylemeyecegine eminim
Haketmediğim için çok zoruma gitti, iftirayi atan kisi bizzat kendisinin yaptigi bir sey ancak konuyu acmamaya karar verdim iftira atani Allaha havale ediyorum, inananda inaniyorum ki zamanla düsünüp tarttıkça pisman olacaktirBu senin sorunun değil ki.Sen kendini biliyorsan.İmayı da geç.Yapsın ne var.Soracak cesareti yok demek ki.
Ozaman sende üstü kapalı , banada biri ithamda bulundu, haksızlık yaptı, şöyle söylemiş benim için ama hepsi yalan diye anlat onaSorsamda söylemeyecegine eminim
söylemSorsamda söylemeyecegine eminim
güzelim allaha havale edersin anlarım da ama yinede bizim görevimiz önce doğruyu anlatmaktır, anlatırsın sonra inanan inanır inanmayanı allaha bırakırsın. Yoksa karşı taraın hazır cevabı da eğer haklı olsaydın susmazdın olurHaketmediğim için çok zoruma gitti, iftirayi atan kisi bizzat kendisinin yaptigi bir sey ancak konuyu acmamaya karar verdim iftira atani Allaha havale ediyorum, inananda inaniyorum ki zamanla düsünüp tarttıkça pisman olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?