• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftiracı kadın

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
23
kaldığım evi eşyalı olarak birine satmıştım. sadece kişisel eşyalarımı alıp çıktım.bu kadınla ortak bi çevremiz var. bana dedi iki evi çok bırakmışsın çok toz olmuş. toz olması normaldir dedim ( ev 4 ay kapalı kaldı ). sonra dediki dolabın kenarında kilodun kalmış pedinin kağıdı çöp kapağına yapışmış fotoğrafını çektim kanıt olsun diye dedi şok geçirdim.kilot unutmadığıma eminim göster fotoğrafı dedim göstermedi tartıştık. etraftakilerede evden erkek donu çıktı diye anlatıyomuş çirkef iftiracı bi kadın Allahım başıma neler geldi iftiraya uğramak ne zor bişeymiş :( bilmeyenler inanır öyle bişey yok ben güzelce eşyalarımı topladım temizledim çıktım erkek donu çıktı nedir ya insan başkasının namusuna nasıl böyle dil uzatabilir ne yapacağımı bilemiyorum (evli değilim bu arada )

Çözüm yok ama boylelerine biraz cazgirlasacaksin..
Bir de kadın niye böyle bir iftira atıyor ki ? Bir husumet mi vardı aranızda merak ettim .

Çözüm yok ama boylelerine biraz cazgirlasacaksin..
Bir de kadın niye böyle bir iftira atıyor ki ? Bir husumet mi vardı aranızda merak ettim .
evi satarken para konusunda sıkıntı çıktı o yüzden yapıyo sanırım bilemiyorum bazen kötülük için bi sebep olmuyo galiba

Ben ortak tanidiklardan biri olsaydım ve bunlar bana anlatilsaydi anlatani kötü niyetli bulurdum. Canını sıkma

Aslında "o evi isteme sebebi belli işte .." diye çirkefle çirkef olmak var ya neyse boşverin.

Sıkılınca susar bence, esas derdi ne bu arada? Aranızda başka bir sorun olmadığına emin misiniz?

Ha varmış zaten, para.. Anlattığı kişilere iç geçirerek bunu söyleyin madem, haketmiş.

Iftiradan dava edebilirsiniz.o zaman kanıt var mı yok mu çıkarır. Ama iftira olmasi için sizden başka birilerine de söylemiş mi onu araştırın ve sahitliklerini isteyin.
Kolay mı öyle çamur at izi kalsın.
Uğraşın bence ancak böyle kapatir pis cenesini.

Kişi kendinden bilir işi diye bosuna dememisler.. allah bilir onun pesinden neleer cikar ewden hic takmayin size boyle birseylede gelenlere fotosunu gostersin dedim gösteremedi kanitla ispatla dedim yapamadi dersiniz. Kendinizi biliyorsunuz sonucta

Kişi kendinden bilir işi diye bosuna dememisler.. allah bilir onun pesinden neleer cikar ewden hic takmayin size boyle birseylede gelenlere fotosunu gostersin dedim gösteremedi kanitla ispatla dedim yapamadi dersiniz. Kendinizi biliyorsunuz sonucta
bide onun eve bişey koyup foto çekmediğini ne bileyim

Benim donlarım güzeldir, iyice yıka da giy hediyem olsun deseydin keşke. Manyak mıdır nedir ya. Ev satılmış Olmuş bitmiş peşinde koştuğu şeye bak. Buzdolabı bozuk dese falan yine bir mantığı olur. Hayır diyelim ki unuttun, insanlık hali tut at yani. Millet kafayı yedi iyice.

Benim donlarım güzeldir, iyice yıka da giy hediyem olsun deseydin keşke. Manyak mıdır nedir ya. Ev satılmış Olmuş bitmiş peşinde koştuğu şeye bak. Buzdolabı bozuk dese falan yine bir mantığı olur. Hayır diyelim ki unuttun, insanlık hali tut at yani. Millet kafayı yedi iyice.
aynen öyle valla unuttuysam bile at gitsin foto çekmek nedir eline ne geçecek yani Allahından bulsun ne diyim

kaldığım evi eşyalı olarak birine satmıştım. sadece kişisel eşyalarımı alıp çıktım.bu kadınla ortak bi çevremiz var. bana dedi iki evi çok bırakmışsın çok toz olmuş. toz olması normaldir dedim ( ev 4 ay kapalı kaldı ). sonra dediki dolabın kenarında kilodun kalmış pedinin kağıdı çöp kapağına yapışmış fotoğrafını çektim kanıt olsun diye dedi şok geçirdim.kilot unutmadığıma eminim göster fotoğrafı dedim göstermedi tartıştık. etraftakilerede evden erkek donu çıktı diye anlatıyomuş çirkef iftiracı bi kadın Allahım başıma neler geldi iftiraya uğramak ne zor bişeymiş :KK43: bilmeyenler inanır öyle bişey yok ben güzelce eşyalarımı topladım temizledim çıktım erkek donu çıktı nedir ya insan başkasının namusuna nasıl böyle dil uzatabilir ne yapacağımı bilemiyorum (evli değilim bu arada )
şaka gibiymiş hasta sanırım böyle şeylerle uğraştığına göre

Canim anlattigi kisilerde ciddiye almamali yani bana anlatilsa kizarim sanane milletin ozelinden diye cunku soylenexek sey var soylenmeyecek sey var fotograf cekmek neden boyle bisey oldugunu kabul edersek.Iftirasi kendini bulur bir gun

kaldığım evi eşyalı olarak birine satmıştım. sadece kişisel eşyalarımı alıp çıktım.bu kadınla ortak bi çevremiz var. bana dedi iki evi çok bırakmışsın çok toz olmuş. toz olması normaldir dedim ( ev 4 ay kapalı kaldı ). sonra dediki dolabın kenarında kilodun kalmış pedinin kağıdı çöp kapağına yapışmış fotoğrafını çektim kanıt olsun diye dedi şok geçirdim.kilot unutmadığıma eminim göster fotoğrafı dedim göstermedi tartıştık. etraftakilerede evden erkek donu çıktı diye anlatıyomuş çirkef iftiracı bi kadın Allahım başıma neler geldi iftiraya uğramak ne zor bişeymiş :KK43: bilmeyenler inanır öyle bişey yok ben güzelce eşyalarımı topladım temizledim çıktım erkek donu çıktı nedir ya insan başkasının namusuna nasıl böyle dil uzatabilir ne yapacağımı bilemiyorum (evli değilim bu arada )
töbe est. ne manyak insanlar var yahu erkek donu diye illa sevgiliniz mi erkek donu olacak beki abinizin belki babanızın donu o nerden biliyo üzrende mi yazıyormuş donun kime ait olduğu allahımya işsiz herhalde böyle şeylerle uğraştığına göre

Birde fotoğraflar nasıl kanıt oluyormuş

pekela o donu kendi alıp oraya koymuş olabilir belki de kendi donu

Canim anlattigi kisilerde ciddiye almamali yani bana anlatilsa kizarim sanane milletin ozelinden diye cunku soylenexek sey var soylenmeyecek sey var fotograf cekmek neden boyle bisey oldugunu kabul edersek.Iftirasi kendini bulur bir gun
inşallah tez zamanda kendini bulur

Kadina hic söylemeden o dedigi dolaba polisler arastirip baksin bir doku felan bulasmismi diye eger bulasmamissa dava kolaylikla edebilirsiniz. ve fotograg cektigini ama göstermediginide belirtin

Back
X