İğne kullanımı yardım

Sapsik88

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
144
68
13
34
Merhaba kizlar. Progestan dex ve axeparin kullanıyorum. Göbeğim mosmor oldu ve şişti içi toptop oldu. Artık iğne vuracak yer bulamıyorum zorlanıyorum. Bu duruma çözüm bulabileniniz var mı. Yavaş enjekte ediyorum. Sonrasında birkaç dk bastiriyorum ama yinede morariyor önüne gecemiyorum.

Selamm
Cilt altındaki kılcal damarlar hasar görüyor bu sebeple morarma, kanama olabiliyor. İşlem öncesi 1 dk kadar buz tutarsan kılcal damarlar küçülür böylece daha az hasar görür.

İğneyi vurmadan önce yukarıya doğru içinde kalan havayı boşaltıyormusun canım

Merhaba, aynı iğneleri bende kullanıyorum. Benimde önceden çok morarırdı ve top top olurdu. İğneyi göbek deliğinizi merkez alıp 5 parmak sağına veya soluna yapın . İğneyi yaparken ucundaki o minik delik yukarı yani size baksın. Bir de içindeki sıvı eğer iğne ucuna gelmiş şekilde yapınca daha fazla morarıyor iğne ucundan taşmasın yani. İğneyi hızlı sokun ama yavaş enjekte edin sonrada soğuk kolonyalı pamukla sadece bastırın ovalamayın. Bunlar benim gözlemlerim bu şekilde çözüm buldum inşallah faydası olur sizede

Aynı sıkıntı bendede var eşim yapıyor ignelerimi o hazırlayana ben vurulcak yer arıyorum nereyi bastirsam acıyor zor yer buluyorum koldan filan vurulmuyormu dex olan acaba en azından 1 -2 gün dinlense göbek çevresi biraz rahatlariz belki

Uyguladıktan sonra buz koyun,daha az morarıyor. Hafif hafif masaj yaparak dağıtın topaklanmada böylece daha az oluyor,tabi hemen vurur vurmaz masaj yapmayın bir 5-10 dk geçsin..

Hemşirem oncesinde ve sonrasında buz koyun demisti benimde kötü olmuştu. Bir de ben sonra kolonya ve pamuk ile ovuşturuyordum dagitmak icin

Göbek deliğinin tam yakınına yapmanız zorunlu değil, yatay olacak şekilde biraz uzağına kadar yapabilirsiniz. İnternette subkutan enjeksiyon bölgeleri diye yazıp aratın görürsünüz bölgeyi. Koldan ve bacaktan da yapılabilir, ben göbeğim acıyınca bacağa geçip göbeği biraz dinlendirmiştim, hemşire veya doktor bir şey demezse siz de öyle yapın. Ben enjeksiyondan sonra hiç bastırmadım ya da ovalamadım, göbekte hiç morluk yaşamadım. Ama bacakta biraz morarıyordu. Deriyi elinizle kıstırıp öyle yapıyorsunuz dimi?

Evet deriyi kistiriyorum. Bacaktan denemedim hiç bacağa geçeyim biraz olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…