• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğne tedavisi nasıl bir şeydir? Nasıl uygulanır?

gulfesan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
4
0
36
İstanbul
Selam. Benim derdim de bir başka. Korunmasız olarak 1 yıl ilişkiye rağmen hamillelik olmadı. 3 ay klomen kullandım. Dr söylediğine göre yumurtam varmış, ama büyümüyormuş. Adetimin 12. günü ama 8mm. çok küçükmüş. İğne tedavisine başlayalım dedi. Rahim filmi çekildim. Her şey normalmiş. Hormon testi yaptırdım adetimin 2. günü onlarda normal. Ne kist var ne baska bır şey. İğne tedavisi nasıl bir şeydir? Nasıl uygulanır? 1 tane cocuğum var 8 yasında. Tesekkürler

Selam. Benim derdim de bir başka. Korunmasız olarak 1 yıl ilişkiye rağmen hamillelik olmadı. 3 ay klomen kullandım. Dr söylediğine göre yumurtam varmış, ama büyümüyormuş. Adetimin 12. günü ama 8mm. çok küçükmüş. İğne tedavisine başlayalım dedi. Rahim filmi çekildim. Her şey normalmiş. Hormon testi yaptırdım adetimin 2. günü onlarda normal. Ne kist var ne baska bır şey. İğne tedavisi nasıl bir şeydir? Nasıl uygulanır? 1 tane cocuğum var 8 yasında. Tesekkürler

Merhaba

Yumurta istenen düzeye gelinceye kadar günlük enjeksiyonlar şeklinde cilt altı ilaç uygulanmasıdır.Herkes kendine iğne uygulamasını yapabilir.İğne dozları doktorunuz tarafından yumurta rezervinize göre ayarlanır.

İyi günler dilerim
Saygılarımla.

Back