• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğne tedavisine başlayanlar ve aşılama yaptıracak arkadaşlar

ozlemduymak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
261
50
68
Ankara
mrb arkadaşlar.. ben bu ay gonalf yani iğneye başladım bugün 4. iğnemi yapıcam işallah.. ve eğer yumurtalar gelişirsede aşılama olucak iğne tedavisi ve aşılama ile gebe kalan arkadaslarımız yazabilirmi lütfen!

mrb arkadaşlar.. ben bu ay gonalf yani iğneye başladım bugün 4. iğnemi yapıcam işallah.. ve eğer yumurtalar gelişirsede aşılama olucak iğne tedavisi ve aşılama ile gebe kalan arkadaslarımız yazabilirmi lütfen!

bende adetimi bekliyorum aşılama yapılcak bu ay,yumurtaları büyütmek için iğne yapılıyor demek

Hayırlısı olsun canım, bende ilk deneme ile hamile kaldım ama kimyasal gebelik olmuş adet kanaması ile düşürdüm.
İnşallah sende ilk denemede bebegine sağlıkla kavuşursun.

Kızlar yarın öğleden sonra aşılamam yapılacak.Hem heyecanlıyım hem de biraz korkuyorum.Daha önce 1 kez aşılama olmuştum canım yanmamıştı saolsunlar hiç ağrımda olmadı ama ne bileyim insan çekiniyor.
merve-uk konuşmayalı uzun zaman oldu nasılsın?neler yapıyorsun?Bende smyra artta yaptıracağım aşılamamı umarım güzel olur herşey...

igor aşılama yapıldımı sana nasıl geçti?
Evet canım yapıldı ama boşuna diyebiliriz . Çıkan spermiyogram sonucu ile IVF yaptırmak haricinde şansımız yokmuş ama genede o kadar hormon aldım en azından mucizevi birr durum olur mu diye yaptırdık. Çok üzgünüm. Zaten bu moral bozukluğu ile tutacaksada tutmaz. Eşim depresyonda benimde hafif karın ağrım var :(((((

Evet canım yapıldı ama boşuna diyebiliriz . Çıkan spermiyogram sonucu ile IVF yaptırmak haricinde şansımız yokmuş ama genede o kadar hormon aldım en azından mucizevi birr durum olur mu diye yaptırdık. Çok üzgünüm. Zaten bu moral bozukluğu ile tutacaksada tutmaz. Eşim depresyonda benimde hafif karın ağrım var :(((((

canım spermler cokmu düşüktüki böyle olumsuzsun? yani sayısı kaç spermlerin mahsuru yoksa yazabilrmisin çünkü ben cok gittim geldim hastanelere az cok tecrübem var.. belki seni rahatlatma konusunda yardımım olur.. artı her ne olursa olsun sakın ümidini kaybetme.. rabbim ol dedikten sonra herşey bahane..

canım spermler cokmu düşüktüki böyle olumsuzsun? yani sayısı kaç spermlerin mahsuru yoksa yazabilrmisin çünkü ben cok gittim geldim hastanelere az cok tecrübem var.. belki seni rahatlatma konusunda yardımım olur.. artı her ne olursa olsun sakın ümidini kaybetme.. rabbim ol dedikten sonra herşey bahane..

yıkama sonrası 6 milyon ama %1 normal morfoloji :((( şimdiye kadar hiçbir hastanede morfolojiye bakılmamıştı.Belki 1.ci ve 2.ci aşılama yerine direk ıvf'e geçerdik :(

yıkama sonrası 6 milyon ama %1 normal morfoloji :((( şimdiye kadar hiçbir hastanede morfolojiye bakılmamıştı.Belki 1.ci ve 2.ci aşılama yerine direk ıvf'e geçerdik :(

igor bu spermler strese göre iş ortamına göre hastalığa göre cok değişebilio.. bgn hastanedeydim haliyle sonuc beklerken ordaki hanımlarla sohbete dalıyorsun.. ikitane bayan ikisinin eşininde morfoloji sorunu varmıs ama ikiside aşılama olucaklar ve onlarda sonuçların sık sık değiştiğini belirtti..bak eğerki aşılamayla hiç olamayacak olsa doktor sana söyler olmaz die.. demekki aşılama yöntemiylede oluru varki aşılama olucaksın..lütfen kendini üzme iyi dşünelim iyi olsun

igor bu spermler strese göre iş ortamına göre hastalığa göre cok değişebilio.. bgn hastanedeydim haliyle sonuc beklerken ordaki hanımlarla sohbete dalıyorsun.. ikitane bayan ikisinin eşininde morfoloji sorunu varmıs ama ikiside aşılama olucaklar ve onlarda sonuçların sık sık değiştiğini belirtti..bak eğerki aşılamayla hiç olamayacak olsa doktor sana söyler olmaz die.. demekki aşılama yöntemiylede oluru varki aşılama olucaksın..lütfen kendini üzme iyi dşünelim iyi olsun
Canım hayırlısı tabii ki Allah'tan ümit kesilmez.Allah'ım herşeyin en iyisini bilir isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.ben tüp bebek için start vermek için bekliyorum. Adetim ne zaman gelirse doktora gitsem de hiç kist falan olmasa da gelecek ay tüp bebeğe başlasak :)))

klomen die bi ilaçta var yumurta geliştirici, ama iğne çok çok daha etkili..sende sorun neydi neden aşılama yapılcak?

testlerimiz normal eşiminde benimde fakat aşılama için adetim olunca gitmem gerekiyormuş yumurta takibi için heray bi engel çıkıyo deli olcam çok üzülüyorum.bu ayda başka bi nedenden ötürü tomografi istedi başka dr.bu ayda erteledik.akranlarım 2.3. hamileliğini müjdeliyo çok üzülüyorum hevesleniyorum ama bana ne kendiliğinden kısmet oluyo neden dr desteği kısmet oluyo allah benm gibi olanada banada yardım etsin dualarımızı geri çevirmesin

Back
X