- Konu Sahibi ozlemduymak
mrb arkadaşlar.. ben bu ay gonalf yani iğneye başladım bugün 4. iğnemi yapıcam işallah.. ve eğer yumurtalar gelişirsede aşılama olucak iğne tedavisi ve aşılama ile gebe kalan arkadaslarımız yazabilirmi lütfen!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar.. ben bu ay gonalf yani iğneye başladım bugün 4. iğnemi yapıcam işallah.. ve eğer yumurtalar gelişirsede aşılama olucak iğne tedavisi ve aşılama ile gebe kalan arkadaslarımız yazabilirmi lütfen!
Evet canım yapıldı ama boşuna diyebiliriz . Çıkan spermiyogram sonucu ile IVF yaptırmak haricinde şansımız yokmuş ama genede o kadar hormon aldım en azından mucizevi birr durum olur mu diye yaptırdık. Çok üzgünüm. Zaten bu moral bozukluğu ile tutacaksada tutmaz. Eşim depresyonda benimde hafif karın ağrım varigor aşılama yapıldımı sana nasıl geçti?
Evet canım yapıldı ama boşuna diyebiliriz . Çıkan spermiyogram sonucu ile IVF yaptırmak haricinde şansımız yokmuş ama genede o kadar hormon aldım en azından mucizevi birr durum olur mu diye yaptırdık. Çok üzgünüm. Zaten bu moral bozukluğu ile tutacaksada tutmaz. Eşim depresyonda benimde hafif karın ağrım var((((
canım spermler cokmu düşüktüki böyle olumsuzsun? yani sayısı kaç spermlerin mahsuru yoksa yazabilrmisin çünkü ben cok gittim geldim hastanelere az cok tecrübem var.. belki seni rahatlatma konusunda yardımım olur.. artı her ne olursa olsun sakın ümidini kaybetme.. rabbim ol dedikten sonra herşey bahane..
yıkama sonrası 6 milyon ama %1 normal morfoloji(( şimdiye kadar hiçbir hastanede morfolojiye bakılmamıştı.Belki 1.ci ve 2.ci aşılama yerine direk ıvf'e geçerdik
![]()
Canım hayırlısı tabii ki Allah'tan ümit kesilmez.Allah'ım herşeyin en iyisini bilir isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.ben tüp bebek için start vermek için bekliyorum. Adetim ne zaman gelirse doktora gitsem de hiç kist falan olmasa da gelecek ay tüp bebeğe başlasak :)))igor bu spermler strese göre iş ortamına göre hastalığa göre cok değişebilio.. bgn hastanedeydim haliyle sonuc beklerken ordaki hanımlarla sohbete dalıyorsun.. ikitane bayan ikisinin eşininde morfoloji sorunu varmıs ama ikiside aşılama olucaklar ve onlarda sonuçların sık sık değiştiğini belirtti..bak eğerki aşılamayla hiç olamayacak olsa doktor sana söyler olmaz die.. demekki aşılama yöntemiylede oluru varki aşılama olucaksın..lütfen kendini üzme iyi dşünelim iyi olsun
klomen die bi ilaçta var yumurta geliştirici, ama iğne çok çok daha etkili..sende sorun neydi neden aşılama yapılcak?