İğnede 10.gün negatif

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Merhaba iğnede 10.günüm kan testinde negatif çıktı .10.gün negatif görüpte sonradan pozitife dönen varmı acaba

Merhaba iğnede 10.günüm kan testinde negatif çıktı .10.gün negatif görüpte sonradan pozitife dönen varmı acaba
Canım ben 12 gün yaptığımda negatif çıkmıştı 13 de hayalet Bi çizgi vardı 14 de daha belirgindi iğnenin etkisi kişiden kişiye değişebilir sanırım iğnenin etkisi geçmiş sende gebelik oluşmuşsa beta tekrar yükselmeye başladığında pozitife dönecektir 10 gün çok erken zaten iğneden 1gün sonra çatladığını düşünürsen yerleşme falan ümit vermek istemem ama 15.gün falan tekrarlamakda fayda var

Asko benimde cuma günü yaptığım test negatif çıktı 10.gun bata 8 gün vardı ben aşılama yaptırmıştım

benim de 10. gün 1.02 çıktı adet günüm yarın ayrıca iğnenin 14. günü bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum çok

Ah kuzumm inşallah bu ay okadar ümitliydimki olmadığını görünce bişekil oldum
benim de 10. gün 1.02 çıktı adet günüm yarın ayrıca iğnenin 14. günü bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum çok
inşallah yükselir kuzum ikimizinde

Yaaa ne güzel 11.güm benim de negatif , belki benim de öyle olur... Olumlu şeyler görmek güzel... tebrik ederim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…