İğneden sonraki gebelik testi

Ne guzel yüzünü az da olsa güldürdüysem . 💓 Evet ya kendimi yaşlı hissetmeye de başladım şimdi 😁 kesinlikle haklısın benimki beni pert ediyor sancidan ağlamadan falan amaa kokusu herşeye bedel . Hatta anneme geldim üç gündür burdayım resmen depresyona girmiştim evde çünkü iki damla değiştik üçüncüye geçtik daha yeni rahatladi biraz bebek . Kaldı ki gaz yapacak hiç bişey yemiyorum. Kimyon vs hepsini de içiyorum ama gaz varsa var işte . Yine de çok şükür Allah kimseye eksikliğini vermesin.
Sag salim gelsin senin minik de 🥰🥰 evin de bereketli olsun ya üç çocuk Maşaallah 🧿
Ya yerim minigi sanci kötü yapiyordur insllah hemen geçer canim rahatlarsiniz
Amin amin cnm benim 3 çocukla bakalim hayat nasil olacak 😁
Kiz ne yaşlanması daha dur yeni basladi hayat 😅

Ya yerim minigi sanci kötü yapiyordur insllah hemen geçer canim rahatlarsiniz
Amin amin cnm benim 3 çocukla bakalim hayat nasil olacak 😁
Kiz ne yaşlanması daha dur yeni basladi hayat 😅
Yeni mi başladı 😁😁 bambaşka bi dunya sanki . Ben ki her gün dişlerini fircalayan insan ondan bile aciz duruma düştüm. Heralde henüz adapte olamadım 😁😁

😁😁Allah seni cnm güldürdün beni evet yorucu oluyor ama küçük kizimin gelip boynuma sarilmasi dunya bedel büyük kizim da oyle keza 😄bazen diyorum tek cocuklu olanlar daha bir sansli oluyor diyorum ev kirlenmiyor anne açıktım diyen olmuyor 😅hayat boyle gecip gidiyor cnm
Yarin bir bakmissin prenses hanim büyümüş zaman su gibi akip gidiyor bazen yetisemiyorsun zamana bile😀😍
Canim biraz suyum fazla cikti işte her hafta kontrole gidiyorum iste hamilelik yorucu ve korkutucu olabiliyor bazen hayirlisiyla kucagima alsam diyorum 🤲neyseki az kaldi insallah cnm
Canım hesabın neden yok uzun zamandır

Back
X