Sevgilim cok kötü durumda tam ayrılacagımı söyleyecegimde cıktı ortaya. Cildiyeciye gitti alerji dedi gönderdi, başka doktora gitti o nöroloğa gidin demiş neyse gitti doktor babasıyla konusmus ona söylememis ne oldugunu. Kücükken havale gecirmis ama atlatmıs hasar yok yani agresif cok ama havaleyle alakalmı bilmiyorum havaleden dolayı travma olabilirmis baska bisey dememis. eeg cektircek ondan sonra öğrenir herald. Korkuyorum cok endiseleniyorm bende ya aklımdan Cıkmıyor interntte ciddi hastalıklar var bunla ilgili. Sürekli vücuduna iğne batıyo gibi dört gündür en son ellerinde de olmaya başlamış uyutmuyo vücut ısısı degisip duruyormuş ya böyle bisey geciren var mı konunun yeri olmadı galiba ama napcagimi bilmiyorum dusunup duruyorum bide dün bi arkadasmla görüstügümü öğrendi sinirlendi onun engelledigi bi arkadasım bide hattını kapat dedi hayır dedim ayrıldı. Su zamanımda yanımda degilsn gibi konustu ya ben napmalıyım aslında ayrılık istedigim biseydi ama simdi su durumda napcam bilmiyorm ve bu iğne batma hissini yasayanınız oldmu