İğneli epilasyon izi kalır mı?

myname2001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
3
0
1
23
Merhaba kızlar 3 aya yakındır iğneli epilasyona gidiyorum ve çene bölgemde bu şekilde kızarıklıklar ve boşluklar oluştu acil lütfen geçer mi çok sıkıldım gerçekten bu halimden ve makyaj yapsam bile kapanmıyor ozguvensiz hissediyorum kendimi .

Epilasyon sonrası krem kullanmadin mi hiç?
Ayrıca epilasyon sonrası güneşe çıkmaman ve 24 saat su değdirmemen lazım

Epilasyon sonrası krem kullanmadin mi hiç?
Ayrıca epilasyon sonrası güneşe çıkmaman ve 24 saat su değdirmemen lazım
Hayır Güneş kremi verdiler onu kullandım güneşe çıktım yani mecbur yaz ayında yaptırdığım için 24 saat su degdirmedim hatta 2 gün degdirmedim ama geçer mi bu kahverengi izler ?? Neyle gecirebilirim bilmiyorum eğer bu konuda bilgiliyseniz lütfen yardımcı olur musunuz?

Ben yüzüme iğneli epilasyon yaptirdım güvenilir bir yer.Hala da giderim ilk gittiğimde kıllarım çoktu bayagı kızardı eve gelince ilk 3 gün günde 2 kez Thiocilline krem kullandım epilasyon yerime.3 günden sonra bebek pudrası sürdüm gece yatmadan önce o zaman böyle şeylerle karşılaşmazsın zaten zamanla gittikçe kılların azalıyor ve bir şey sürmene bile gerek kalmıyor

Yani bilmiyorum bu ka
Yani bilmiyorum bu Kahverengi izler 3 aydır gitmiyor sizce giderim ne kullanabilirim Güneş kremi kullanıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…