İğneli epilasyon izlerim

kale2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
42
5
36
25
1000010107.webp
1000010108.webp
1000010109.webp

Her 3 haftada bir gidiyorum ama bu çukurlar kahverengi mi kırmızı mı belli değil geçer mi

Her 3 haftada bir gidiyorum ama bu çukurlar kahverengi mi kırmızı mı belli değil geçer mi
Yüzünüzde çukurlar olmuşmuş cildiyeye gidin ve işlem yaptırdığınız yeri değiştirin yanlış işlem uygulanmış

Merhaba benimde bacaklarım aynı şekilde oldu,acaba gectimi izler,bişey kullandınızmı

Eklentiler

• IMG_4241.webp
    IMG_4241.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 38
Merh
Ne durımdasınız benim de yüzüm böyle oldu
Merhaba ,bende bir değişiklik yok,advanta losyom kullanıyrm ama oda fayda etmedi sanki,doktor kaladabilir gecedebilir ama cok uzum sürer dedi,cok sinir bozucu,benim 25 gün oldı,sizin nekadar oldu,ama nette cok okudum iğnelide iz kalmaz her türlü gecer yazıyor inşallah gecer sizin,benim alexdi

Benim b
Merh
Merhaba ,bende bir değişiklik yok,advanta losyom kullanıyrm ama oda fayda etmedi sanki,doktor kaladabilir gecedebilir ama cok uzum sürer dedi,cok sinir bozucu,benim 25 gün oldı,sizin nekadar oldu,ama nette cok okudum iğnelide iz kalmaz her türlü gecer yazıyor inşallah gecer sizin,benim alexdi
bacaklarım böyle benek bebek kahve rengi oldu

Eklentiler

• 1000054120.webp
    1000054120.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000053647.webp
    1000053647.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 27
Benim b
bacaklarım böyle benek bebek kahve rengi oldu
Perşembe 3 hafta olacak ama ben öncesinde de 3 hafta aralıklarla işlem yaptırdım. Yüzüm bir ay hiç dinlenmedi mesela. Doktora gittim lekeleri gördükten sonra kendisi bana pigmentasyon kaybı olduğunu bunun da zamanla geçebileceğini büyük bir şey olmadığını söyledi Krem verdi Expigment diye onu da süremiyorum çok fazla kızartma yaptığı için ama yine de içim rahat değil gözenekler oluştu umarım geçer la rochenin cilt bariyeri onarıcı kremini kullanıyorum şu anlık bir faydasını görmedim.

Perşembe 3 hafta olacak ama ben öncesinde de 3 hafta aralıklarla işlem yaptırdım. Yüzüm bir ay hiç dinlenmedi mesela. Doktora gittim lekeleri gördükten sonra kendisi bana pigmentasyon kaybı olduğunu bunun da zamanla geçebileceğini büyük bir şey olmadığını söyledi Krem verdi Expigment diye onu da süremiyorum çok fazla kızartma yaptığı için ama yine de içim rahat değil gözenekler oluştu umarım geçer la rochenin cilt bariyeri onarıcı kremini kullanıyorum şu anlık bir faydasını görmedim.
Cok geçmiş olsun,ben şöyle düşünüyrm eninde sonunda gececek ama yoracak,burda cok okudum kalan cok nadir,onlar bile belli bşr zamandan sonra gecmştr bence,eğer gelişme olursa yazın olurmu,bende yazarım,iyi akşamlar diliyrm

Back
X