- 12 Şubat 2015
- 708
- 305
- 43
kızlar öncelikle iş sebebiyle aydın'a geldim.burada iğneli epilasyon için hangi merkezi seçeceğim konusunda çok kararsız kaldım.nette araştırmalarımda da bir yorum bulamadım.aydın da iğneli epilasyon yaptıran var mı?nerede yaptırdılar neresi iyi bilgi verebilir misiniz?....bir kaç merkezi aradım ilk görüştüğüm merkez çarşambaya randevuyu verdi,hangi bölge olduğunu sordu,altın iğne kullanıyorlarmış.ikinci yerle bugün telde görüştüm,bana hangi bölge diye sordu anlattım,yaşımı sordu söyledim.bana dedi ki telefondaki bayan yaşınız genç iğneli pek önermiyorum deforme olabilir dedi.lazer daha pürüzsüz tutar cildi dedi.açıkcası ben yüzüme lazer yaptırmayı asla düşünmüyorum dedim.sonra yarın gelin bir cildinizi inceleyelim dedi,yaparız da dedi.benim aklım çok karıştı kızlar
(
ben 30 yaşındayım,çene tüylerim sertleşti cımbızla almaktan bu yüzden iğneli yaptırmak istiyorum.şimdi bu iki merkezden sonuncusunun söylediği aklımı karıştırdı.iğneli epilasyon deforme mi yapabiliyor?...tamam her işin bir riski olabilir ama ne bileyim korktum.bir de bu merkezdeki kadın estetisyen bir eğitim veren bir kadın bu konuda.aklım çok karışık

ben 30 yaşındayım,çene tüylerim sertleşti cımbızla almaktan bu yüzden iğneli yaptırmak istiyorum.şimdi bu iki merkezden sonuncusunun söylediği aklımı karıştırdı.iğneli epilasyon deforme mi yapabiliyor?...tamam her işin bir riski olabilir ama ne bileyim korktum.bir de bu merkezdeki kadın estetisyen bir eğitim veren bir kadın bu konuda.aklım çok karışık