İğneli Epilasyon Igneli epilasyon yaptiranlar yardimmm

Caglaeroz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
2
1
1
31
1 hafta once yuzum icin igneli epilasyona basladim.izmirde ilayda epilasyon gùl hanim.yuzume altin igne ile yarim saat calisildi a plus markali makine ile.yuz icin ayarli 3 vurus dedi herneyse cok fazla aci hissetmedim tuylerim cok inceydi zaten.hafif odem kizariklik oldu 2 gun su degdirmedim bol silverdin surdum kabuklar oldu suan da soyulmaya basladi ama kucuk igne izleri var kabuklarin altinda bunlar gecicekmi kizlar bu durumu yasayan varmi??

İyi ellerde yapılan iğneli epilasyonda iğne izi olmuyor kabuk da bağlamiyor sadece kızarıklık o da sadece kısa bir süre, ayrıca acı mutlaka hissediliyor acısız olmuyor bu işlem

Geçecek ama hemen değil bende uzun yıllardır yaptiriyorum bir kaç gün sonra kabuklanma sonra delik izleri ama delik izleri yani tamamen bittikten sonra geçiyor
Ben madecassol diye bir krem kullanıyorum

Merhabalar bende madam janinede hülya hanıma ilk seansimi yaptrdm 14 gün flan hala çıkmadı tüylerim ve eli gerçekten çok hızlı başka bi yere küçücük bi deneme yaptırdım şişti morardı ve hala izi duruyor ama herkeste oluyor ilk yapıldığında kızarıklık ve şişme ama 2 3 güne geçiyor dediğim gibi yanlış kişiye yaptirdiginizda sonuçları daha kötü oluyor

Back
X