Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyonİğneli epilasyondan ilgilnen yazabilir mi
Bu fotoğrafı görünce gözenek ya da yara olacak diye tedirgindim şuanlık iki seans gittim herhangi bir problem yaşamadım aralıklı çalıştığı için olabilir mi bilmiyorum . Bana cildinde sivilce olduğu için geç toparlayabilir pudralamaya önem ver diye hatırlatmıştı. Bende dikkat etmeye çalıştım belirttiğim gibi iki seans gittim şuan . Pahalıda bir krem kullanmıyorum . Bebek şampuanı ile yıkıyorum seansa gidene kadar bolca nemlendiriyorum . eskiden sivilcelerimi sıkardım şimdi hiçbir şekilde dokunmuyorum. Sevda hanım korkuttu beni sonuçta bir yanık öyle değil mi diye. makyaj yapmaya da ara verdim . isterseniz sizde bu konulara dikkat edebilirsiniz. seansa gittiğimde doktor hanım işlemden çıkıp aynada yüzüne fondoten sürdüğünü gördüm çok şaşırdım her cilt farklı olabilir. ben riske atamadım cildimi. umarım bir an önce kurtulurum.