İğnenin 12.günü

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Çok sabırsızlanıyorum 12 gün oldu iğneden sonra 2gün önce test yapmıştım silik çizgi çıktı biliyorum iğnenin etkisi nasıl geçecek bu 2 gün inşallah bu sefer olmuştur 😍 göğüs uclarımda ağrı var birazcık karın ve kasık ağrımda var az bişey sizde durumlar nasıl 🥰

Çok sabırsızlanıyorum 12 gün oldu iğneden sonra 2gün önce test yapmıştım silik çizgi çıktı biliyorum iğnenin etkisi nasıl geçecek bu 2 gün inşallah bu sefer olmuştur 😍 göğüs uclarımda ağrı var birazcık karın ve kasık ağrımda var az bişey sizde durumlar nasıl 🥰
İnşallah güzel haberler verirsiniz Benin daha 10 gün beklemem gerekiyor hiç belirtim yok 😁

Benimdee bugün 12. Günüm geçmiyor yaaa belirtilerim var ama emin olamıyorum işte ben bide 15. Güne kadar bekleyecem perşembe yapacam testi 🥰

İğnede Bugün 15.günüm göğüslerimde hassasiyetim çok testi yarın yapmayı planlıyorum reglim olmaz ise

Benimde 11. Gün bu hafta geçmek bilmiyo 😬

Benimdee bugün 12. Günüm geçmiyor yaaa belirtilerim var ama emin olamıyorum işte ben bide 15. Güne kadar bekleyecem perşembe yapacam testi 🥰
Benimde belirtim var ama kendimi yaptırıp üzülmek istemiyorum çünkü bu ay da olmayacak hayırlısı olsun hakkımızda 🥰

Back
X