Saç Rengi ve Saç Boyama Igora oriel ile evde açtığim saçlarım

asminreina

dersim62
Pro Üye
5 Temmuz 2010
3.275
1.064
698
bende saclarımı kahveye boyadım ama bıldıgın sıyah gıbı oldu ve benı cok sert gosterdı ve gözlerımde bal rengi ve beyazım..bana gıtmedı..
dun oryal aldım ve %40 lık acıcı kullandım..bugun arkadasım actı saclarımı bole bakırımsı bır renk cıktı ortaya hatta annem boylede kullanabılrsın dedı..ama ben 2 saclık almama ragmen sacclarım gur oldugu ıcın dıplerıne yetmedı.zaten surdukce ve bıras gectıkce kuruyo gıbı oluyo..oryalle acacaksan ve sacların uzzunsa fazla al.aldıgım yere kalsa bana bır saclık verecektı ve rezıl olacaktım..aldıgım bıle ucu ucuna yetırdık ve su bıtane sac acısı var hair plus dıye ve ıcınde cok az var o yusden saca yetecegını dusunmuyorum..ben igoranın oryalını ve fonex ın % 40 lık sıvısını kullandım..saclarım acıldıktan sonrada kumrala boyadım o kadar tatlı bı renk oldukı..tam kumralda olmadı tam kızılda olmadı ama daha bır kere yıkadım..bakırla sarı arası bı renk oldu suanda ve ben cok begendım..
bana olan malıyetıde 22 tl boyada dahıl ve kuafor bana acsaydıı 100 tl ye yapcaktıı..
oryal sacın dıbıne degmedıgı surece cok zarar vermıyo yada benm sacıma zarar vermedı. ben dıplerıne surmedım ve surmmedgım halde renk farkı olmadı cunku dıpler kendı sacım oldugu ıcın uyum sagladı

$DSC08109.webp $DSC08114.webp $DSC08148.webp $gizzz.webp

onceekı halı kahve olmasına ragmen sıyah gıbıydı..suan daha ıyı oldu..
kumralda neva nın yeşil renklı set boyaları var yenı cıktı sanırım bende ıılk defa denk geldım orieli aldıgım yerde gormustum rengı cok hosuma gıttı aldım .. baska markalarında kumralı vardı ama renk olarak daha guzzel duruyodu aldım..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 265962 Eki Görüntüle 265963 Eki Görüntüle 265964 Eki Görüntüle 265965

kumralda neva nın yeşil renklı set boyaları var yenı cıktı sanırım bende ıılk defa denk geldım orieli aldıgım yerde gormustum rengı cok hosuma gıttı aldım .. baska markalarında kumralı vardı ama renk olarak daha guzzel duruyodu aldım..

Önceki hali çok doğal duruyormuş,beğendim çok.
Hangi renk üzerine,hangi markanın hangi kahvesini uyguladınız ?

Eki Görüntüle 265962 Eki Görüntüle 265963 Eki Görüntüle 265964 Eki Görüntüle 265965

çok güzel olmuş rengi güle güle kullan keşke numarasını da yazsaydın

aslında tam ıstedıgım renk olmadı yanı aldıgım kumral rengınden cok bakırla sarı karısımı bı renk oldu ama hosumada gıttı..oryalı aldıgım yerde bana dedıkı 1 olcek yeter bende dedım sacım gur ıkı olcek ver ama hata ettım oriel suruldukce kuruyo gıbı oluyo ve ıyıce yedırdıgınde guzel acıyo bız ucu ucuna yetırdık kı dıplerınede kalmadı ama dıpler kendı sacım oldugu ıcın anormal durmadı.. bı daha yaparsam kı ıstedıgım gıbı acıldıı artık acmam da 3 ölçek alacam kı benım saclarım omzumda..haır plus acıcıyıda gordum orda ama o hepten az ıcındekı oriel.. ben ıgoranınkını aldım acıkta ölçekle satıyo aldıgım mağaza..
kumralda 7 numara surdum actıktan sonra..
kaahve aldıgım ama sıyah gıbı olan alıx avıendı ve altındakı renk koyu degıldı..

o sıyah gıbı ollan dogal duruyo ama ben beyaz tenlıyım ve o yuzden hem cok soluk hemde cok sert gosterdı..o yusden degıstırdım rengını.

Son düzenleme:
buda sac rengımın son halı.. alix avien çikolata kahve :)

Eklentiler

• $gizzzzz.webp
    $gizzzzz.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 327
Son düzenleme:
bence renk süper olmus coğu kişinin uğrasıpta tutturamadığı bir renk:1:
güle güle kullan:34:

bence renk süper olmus coğu kişinin uğrasıpta tutturamadığı bir renk:1:
güle güle kullan:34:

tesekkur ederım canım daha önce kuaför yapmıstı ama saç dıplerım mahfoldu o yusden kendım denedım.
dıplerıne degdırmeden kullandım.

Son düzenleme:
Back
X