Igrenc evliligim ve bosanma çabam

Zeyigit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
2
2
6
36
Merhaba arkadaslar sizlere bugun igrenc evliligmden soz edecegim kendi ellermle yaptigim icin aileme kimseye bahsedemedigim sorunlarimdan...
Esimle 4 yil flort donemnden sonra ailemn istememesi benm israrlarmla evlendim evlenirkende guzel degildi cogu sey ama bu kadarini goremedim anlayamadm ...
Flort donemimizde o calistigi ben uni okudugum icin farkli arkadas ortamlarna sahiptik ve biribirimize fazla mudahale etmezdik aslnda ben sorumsuzlugunu bilirdm fakat hep evlenince boyle olmam gibi seylerle kandirirdi beni ben bu karektersizi nasil 4 yil hayatmda tuttum sasiyorm ama ne sasmak...
Esim soyle bir adam butn hayati arkadaslari isten aksam 5 6 gibi cikar hemen yanlarina gece 10 11 gibi gelir hatta bazen 12 1 kavga ederim bagiririm demedigm sey kalmaz cvp bile vermez bazen cok damarna basarm buyuk kavgalarimiz olur..
Eee bu kadar sorumsuz adam olur da aldatma olmaz mi oda oldu bi gun yine gec geldi eve bu kez alkollu direk uyudu telefonunu aldm elime ne goreyim arkadasna bi kiz icin resmen yalvariyor yanima getir diye numarasini ver yanima getir gozum donmus olamaz boyle bi yikilma hali uykudayken 4 tokat atip uyandirdim gerisi kavga hakaretler bosanicm gidiyormlar 2 ay hergn kavga ettm nefret ettm kizi buldm bana gore o kadar cirkinki bu nasil bi sapiklik ben ne yaptim dedm aldatilmanin verdigi o cokuntuyu kotu hisi rabbim kimseye vermesin...
Ve ben iki cocuk annesiyim ben cocuklarla ugrasirken iki cock dogarken haliyle kendime bakamadm bu igrenclik icin beni suclamasi cilvesiz bulmasida cabasi ...
Onun disinda sigindigi tek sey her dedigimi yapmasi her istedigimi almasi bi yere gitmek istedgmde gotrmesi her dedigimi yapip beni magdr etmiyomus ne oluckmis ben aldatma olayini kendim kapatacakmism ben kendi ailesne tanidklara rezil ettm bunu cunku..
Evet kapatmadim cunku bosanmaliyim ben oyuncak degilim yaptiginin bi bedeli olmali 8 gun sonra ailemin yanina gidiyorum 4 ay kalicim kpssye hazrlanmaliyim evlenicem cocuk oldu derken isimi gucumu hepsini biraktim simdi kpss ile atanip esimi bosama yolundayim isim olmadan kalkismak istemiyorum bekliyorum o kadar zor ki tahammul etmek 4 ay gecemi gunduzume katip ders calisacagim rabbim nasip eder umarim esim biliyor ve niyetin kotu Allah nasip etmez sana diyor aldatma olayndan sonra zerre duzeltmedi kendini bazi sartlar sundm hic birini yapmadi simdide bosanamayacagimi onsuz dibe vuracagmi saniyor ama yaniliyor ben universite mezunuyum ve dedigm herseyi bir bir yapicam cocuklarmla kendime hayat kuracagim umarm hersey yolunda gider...
Neden iki cocuk yaptin boyle bi adama diyecekseniz haklisiniz ilk cocuk istegmle oldu fakat ikinci kazaydi evliligm kotu oldugu halde aldrmak istemedm ama iyi ki olmuslar onlar benm dayanagim...

Ben hep diyorum aile rizasi cok önemli !!!

Allah sabir ve kolaylik versin insallah istedigin yolda ilerleyebilirsin.

Ayni evde yasamadan evlenmeden kimse kimseyi taniyamiyor malesef ki evlendikten sonra bile hergün yeni huylari ortaya cikiyor..

[Kesinlikle haklisiniz aile rizasi herseyin ustunde tutulmali su an valizlerimi alip babamn evine gidemememin en buyuk sebebi babamn en basnda destek vermemesi simdi iki cockla kocami rahata kavusturip babama yuk olamam o yuzden atanmam cok onemli..QUOTE="zarifinci, post: 55136861, member: 415595"]Ben hep diyorum aile rizasi cok önemli !!!

Allah sabir ve kolaylik versin insallah istedigin yolda ilerleyebilirsin.

Ayni evde yasamadan evlenmeden kimse kimseyi taniyamiyor malesef ki evlendikten sonra bile hergün yeni huylari ortaya cikiyor..[/QUOTE]

Ne desem bilemedim bu alkolik herife terapi aldırsan düzelir mi ki bu adam seni kaybetmemek için herşeyden vazgeçer gibime geldi.Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Rabbim sabir versin cok zor bir durum.Bsanma karari almakla iyi yapmissiniz.Insallah atanirsiniz ve hem kendinizi hem cocuklarinizi kurtarirsiniz.

Back
X