Iğrenç kokan bir ev...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn. :( böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki

"Sigara kokusundan rahatsiz oluyoruz eve siniyor ve cikmiyor" diyip balkonda icmesini rica edin.
Hatta cocugunuz varsa onu öne sürün..
Pasif içici olmaktan hoslanmadiginizi dile getirin ve belli edin.
Balkonda icmeyi aliskanlik haline getirene kadar söyleyin durmadan söyleyin.

Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn. :KK43: böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Nedense kendi annemiz olsa böyle yapmayız ama... en fazla camı acıp icsin sonra kapatsın ya da balkonda icsin deriz. Biraz düsünceli olun yazık tek kalmış cok zor olmalı

Bende izin vermem genelde ama aradada içerde içiliyor yani.
Bukadar kokuyo kokuyo denilmesine şaşırdım
Sahsi yorum yapmak istiyorum.
Kokuyor diyorum evet.Sigara icmeyen insana kokuyor çünkü..
Insanin üstüne,sacina,basina siniyor hatta.Sürekli duş alacak imkani da bulamiyorsun.
Kisisel olarak neden algiliyorsunuz ki?
Eve gelen kisi bunu dusunup oyle davranmali.Anne olsun kayinvalide olsun cok mu zor? Sigarayi 2 dk balkonda icip gelmek?

benim annemde geldiğinde mutfak camından kafasını uzatıp içiyor.. öyle içerde gezine gezine içmedi hiç.. birde evimize gelen misafirler benim astım hastası olduğumu bildiği için ya hiç iiçmezler yada balkonda içerler. ama boş odada içilse kapıyı açmasan camı açsan koku gidene kadar olur yani bu kadar dert etme..

Bu sefer harften tasarrufa gitmişsin de tasarrufu yanlış yerde yapmışsın. Hepsini okuyamadım, malum bıkkınlık geldi senin ve eşinin pasifliğinden. Bu kadar zor olmasa gerek sizi evde istemiyoruz demek. Artık çözüm bulsan da kkda bir rahatlasa.

Önce saygılı ol sonra yaz düzgğn okusaydın kşke

Mis gibi kokan evim kayınvalidem gelnce iğrenç ötesi sigara kokuyor. Dn gelip bzde kldı doğlgazı ykmadıpımız arka odada içeblrsn dedm demez olaydm odaya bir grdim Böyle iğrenç bi koku olamaz. temzlk kokan mis gibi oda leş olmuş bi de kapısını açık bırakıp durdu tüm ev koktu saalerce camları açmak zorunda kaldım ev buz gibi oldu. Bdaha geldğnde knşcak eşim dşarda iç diyeceğz. evde tek kaldı oğlanlar evlendi eşim sürekli bize çağırıyo. Haftada en aziki gün bzde klckmş artk genç. Anlaşıyorz ama işte bn yinede rahatsz oluyorum bu drumdsn. :KK43: böle olan varmı aranzda npcm blmiyrmki
Benim kv doğum diye geldi 3 günlük bebeğin olduğu evde balkonda içti içti içeri geldi zıkkım içesice :(
Balkonda içsin bari senin kayınvaliden de

Önce saygılı ol sonra yaz düzgğn okusaydın kşke

Gayet saygılı yazdım zaten. Küfür yok, aşağılama yok, iğneleme yok vs. Valla bacım harf eksik olunca okunmuyor yani. Harflerin olsaydı okurdum ki çoğu konunu da okudum zaten.

Son düzenleme:
Back
X