İhanet...face den anlayanlar yardımınıza ihtiyacım var

Aylin3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
1.298
1.262
133
Eşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
1.messenger face in mesaj yazma bölümü mü
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Evet geceleri telefonuna bakabilrim ama bakmadan önce muhtemelen silmiş olur.
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini

Son düzenleme:
Anlaşılmıyor anlaşılmıyor 😊 ben yapmıştım erkek arkadaşımın şifresini bulmuştum hem messenger hem face bende açıktı ona gelen mesajlar direk bana da düşüyordu. Sonra aldatmalarına dayanamadım ayrıldım. O okumadan girip okursanız okunduğu anlaşılıyor. Sizin ekrana bildirim zaten düşecek takip edin konuşmalara cvb verdiği ana sizde açın okuyun ama ondan önce açmayın

Bence yeteri kadar delil var eliniz de evli gibi bekar gibi kelimesi bile yeterli zina davası için terbiyersiz herif. Konuşmaların ekran görüntüsünü alın sonrasında biraz daha takip edip bekleyin halâ devam edecektir zaten ondan sonra konuşun ve söyleyin her şeyi bildiğinizi bu arada da ayrılmayalım etmeyelim, neden hemen ayrılıyorsun, herkes hata yapar gibi şeyler söylerse de evli gibi bekar gibi diye muallakta kalmayasın diye komple bekar olman için boşuyorum seni dersiniz :KK8:

Eşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Eğer eşiniz maillerini kontrol ediyorsa hesabına başkasının girdiğini anlar ve şifreyi değiştirebilir. Çünkü facebook başka bir telefondan veya bilgisayardan girildiğinde hesap sahibine uyarı amaclı mail gönderiyor. Ama sizin girdiğinizi anlayamaz.

Messenger facebook’un yazma yazışma bölümü evet.
Fakat artık teknoloji güvenlik açısından çok gelişti. Messenger ve Facebook’a girdiğinizde eşinizin telefonuna mesaj veya güvenlik kodu gidebilir. Çünkü ayarlardan giriş bildirimlerinde güvenlikleri değiştirmiş olabilir. Atıyorum şifreyi buldunuz tam girdiğinizde eşinizin telefonuna şu filanca yerden giriş yapıldı siz misiniz diye bildirim gider.
Bu hem facebook’a kayıtlı olan e-postaya da gider. O yüzden şifreyi bulduğunuzda giriş yapacağınız an eşinizin telefonunu “aşkım bi yemek tarifine bakacam telefonunu verir misin” deyin alın. Alırken de kısa yoldan 2 dk sessize alın telefonu bildirim düşebilir.

Giriş yaptıgınızda bildirim veya mesaj gelmezse demek ki açmamıştır. Rahatlıkla takip edebilirsiniz mesajları. Birde mesaj geldiğinde eşiniz açmadığı sürece mesajları açmayın diyeceğim de mesajları da okur okumaz silerse delil toplayamazsınız. Bilemedim şimdi.

Kız yatırım yaptınız okey. Eğer bu yatırımı evlendikten sonra yaptıysanız boşanınca mallar ortak oluyor (tapu kimin üstüne olursa olsun). Adliyelerde danışmanlar var. Onlara gidip bir ön görüşme yapabilirsin
Evet tüm yatırımlar evlendikten sonra ve yüklüce... Ama şöyle bir şey var ben öğretmenim ve eşimin 5-6 katım sabit geliri var aylık. 3 çocuğumuz var ve bi keresinde çalışanlara nafaka yok ve benim gelirim belli, boşanma durumunda kazandığın kadar ancak alırsın demişti, aldatma durumu olursa belki biraz daha alırsın, o zaman bile pek bi şey alamazsın demişti.

Bence yeteri kadar delil var eliniz de evli gibi bekar gibi kelimesi bile yeterli zina davası için terbiyersiz herif. Konuşmaların ekran görüntüsünü alın sonrasında biraz daha takip edip bekleyin halâ devam edecektir zaten ondan sonra konuşun ve söyleyin her şeyi bildiğinizi bu arada da ayrılmayalım etmeyelim, neden hemen ayrılıyorsun, herkes hata yapar gibi şeyler söylerse de evli gibi bekar gibi diye muallakta kalmayasın diye komple bekar olman için boşuyorum seni dersiniz :KK8:
Net delillerle ilerlemek istiyorum 😁

Evet tüm yatırımlar evlendikten sonra ve yüklüce... Ama şöyle bir şey var ben öğretmenim ve eşimin 5-6 katım sabit geliri var aylık. 3 çocuğumuz var ve bi keresinde çalışanlara nafaka yok ve benim gelirim belli, boşanma durumunda kazandığın kadar ancak alırsın demişti, aldatma durumu olursa belki biraz daha alırsın, o zaman bile pek bi şey alamazsın demişti.
Valla o kadar para bozmuş adamı demek ki afedersiniz. Yazık günah 3 çocukla... allah Hidayet versin ne diyeyim

Valla uzun zamandır Facebook kullanmıyorum kapattım.
Yalnız benim kapattığım dönemde bile kodlama diye birşey vardı. Baska bir telefondan açmaya çalıştığınız anda eşinizin telefonuna mesaj gidebilir.
Ayrıca bu işin kurduysa ve iyi biliyorsa facebooktaki bir bölümde adresinin hangi telefonda hangi şehirde açıldığını bile görebilir.hemde zor birşey değil güvenlik ayarlarından..
Baska bir yöntem düsünmelisiniz

çevrimdışı olarak gir aktiflik saati belli olmasın

Sayfalarca yazıstıgını gormussun...baska bişeye ihtiyaç var mı? Ayrıca o kadar akıllı olsa bunları göremezdin

Elinizdeki bilgiler aldattığını gösteriyor zaten. Fakat hukuki anlamda daha hak elde etmek için daha fazla kanıt gerekir yine de.

Sayfalarca yazıstıgını gormussun...baska bişeye ihtiyaç var mı? Ayrıca o kadar akıllı olsa bunları göremezdin
Akıllı olma iddiam yok yazımda, biraz dikkatli okusaydınız keşke, işveren olarak konuşmuş boşanmış bir bayanla, iş hakkında.... arada özel hayatından bahsetmiş...ama bu yoruma açık, kimine göre normaldir, kimine göre seğil. Ben yoruma açık olmayan, kesin kanıt istiyorum.. Haklıyken haksız duruma düşmek istemem😉

Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini

Canım Facebook neden kendi kendine arkadaşlık isteği göndersin?

Back
X