Eşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
1.messenger face in mesaj yazma bölümü mü
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Evet geceleri telefonuna bakabilrim ama bakmadan önce muhtemelen silmiş olur.
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini
1.messenger face in mesaj yazma bölümü mü
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Evet geceleri telefonuna bakabilrim ama bakmadan önce muhtemelen silmiş olur.
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini
Son düzenleme: