- Konu Sahibi mericgamze
-
şu an için yapacak başka birşeyim yok zaten 2 hafta oldu onca seyden sonra birkez aramadı sormadıııı insan hiç mi ozlemez ardındakini pekiii oncaa sözler yeminler diyorum yalanmıs demek neden aşık oldugumz adama bu kadar cabuk kanıyoruz kı
erkek arkadaşımla büyü bir eski aşk çöküntüsü ile tanışmıştık.bana gelirken eskı erkek arkadasımı unutturacagını soylemişti evet unutturdu ama onun çektirmediği tüm acıları yaşattı.Habersiz çekip gitmeleri her kavgamızda başka kızlara gidiişi gibi birçokk kabullenmem dediğim konuyu evlilik için başlamıs oldugunuzdan görmezden gelmiştim ve kalbım bir yenilgiyi daha kaldıracak gibi deildi.güclü karakterim olduguna inanırdım ama 1 bucuk yılında coktum.şa an ayrıyız ve ben kendım 50 yasında gibi hissediyorum anlamsız olan beklemelıyı mıyım yoksa baska biri denemeli mi canım coook acıyoooo
bu adamdan sana hayır gelmez. aramasını bekleme. arasa da boşlukta olduğu bir an arar, özlediği için değil. hayatına birini almak için şuanda erken. biraz kendini dinle, içindeki zehri akıt, tazelen, sonra sen hazır olduğunda biri nasılsa dünyana gelecektir..şu an için yapacak başka birşeyim yok zaten 2 hafta oldu onca seyden sonra birkez aramadı sormadıııı insan hiç mi ozlemez ardındakini pekiii oncaa sözler yeminler diyorum yalanmıs demek neden aşık oldugumz adama bu kadar cabuk kanıyoruz kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?