ihanet kabullenilmeli mi sizce ?

mericgamze

:) (:
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
70
0
86
Edirne
erkek arkadaşımla büyü bir eski aşk çöküntüsü ile tanışmıştık.bana gelirken eskı erkek arkadasımı unutturacagını soylemişti evet unutturdu ama onun çektirmediği tüm acıları yaşattı.Habersiz çekip gitmeleri her kavgamızda başka kızlara gidiişi gibi birçokk kabullenmem dediğim konuyu evlilik için başlamıs oldugunuzdan görmezden gelmiştim ve kalbım bir yenilgiyi daha kaldıracak gibi deildi.güclü karakterim olduguna inanırdım ama 1 bucuk yılında coktum.şa an ayrıyız ve ben kendım 50 yasında gibi hissediyorum anlamsız olan beklemelıyı mıyım yoksa baska biri denemeli mi canım coook acıyoooo :(

bence de unut gitsin. evli değilsin sorumluluğun yok çocuğun yok. niye bu kadar eziyet çekmek istiyorsun ki ? :19:

şu an için yapacak başka birşeyim yok zaten 2 hafta oldu onca seyden sonra birkez aramadı sormadıııı insan hiç mi ozlemez ardındakini pekiii oncaa sözler yeminler diyorum yalanmıs demek neden aşık oldugumz adama bu kadar cabuk kanıyoruz kı :(

şu an için yapacak başka birşeyim yok zaten 2 hafta oldu onca seyden sonra birkez aramadı sormadıııı insan hiç mi ozlemez ardındakini pekiii oncaa sözler yeminler diyorum yalanmıs demek neden aşık oldugumz adama bu kadar cabuk kanıyoruz kı :(

aşk tatlı bir duygu. öyle ki gözümüz, kulağımız beynimizi dışlayıp mantıktan uzak bırakıyor aşık olanı.. senin suçun yok aşkın gözü kör sadece

başta zaten büyük bir yanlış yapmışsınız, şimdi yine aynı şeyi düşünüyorsunuz...sizi mutsuz eden insanı çıkarmışsınız hayatınızdan ve hemen başkaları gibi bir düşünceye kapılmışsınız...

unutmak için bir ilişkiye başlamak insanın yapabileceği en büyük yanlışlardan birisidir bence...ha bu süre içerisinde aşık olursunuz yeniden seversiniz başka ama eskisini unuttursun diye yenisine başlamak yanlıştır...öncelikle kendinizle kalın bir süre kendinize zaman tanıyın...bir başkasıyla değil kendinizle birlikte olarak atlatın bu dönemi hayatınızda birileri olmak zorunda değil...aksi taktirde yanılma ve acı çekme olasılığınız yüksektir...her bitişte tutunacak birilerini ararsınız ama yanlış ama doğru...ihanet falan olacak şeyler değil, kimseyi beklemeden hayatınıza kendi başınıza devam edin bence...

ailelerimiz tanıstırmıstık amacımız yaz sonu nısan onumuzdekı yıl evlilik tesadüfen telı kapamadıgım bır aksam uzerı baska bir kızla konusmalrını duydum konusma su
bayan - neden msj yazmıyorsun
bay - çook işim var
bayan - beraber yürüyelim tamam o zaman anlat gamze ile mi barstın ''kı gamze benım :( kahretsin ki''
bay - hayır baskası ''evlenmeyi düşündüğüm adam adımı söylemekten aciz cıktı''
bayan - pekki bana bir daha msj yazma

demek ki msjlasıyolarmıs kı kız yolunu kesıyo ve sevgılı sanıyor demi baska mantık yurutemedım ve bu konusmanın cevabını istedıgımde pişkin bir tebessumle onemlı deıl yanıtını aldım ve dunyam o an basıma yıkıldı ben ozur dılemesını beklerken affetmeye yıne razıyken tum salaklıgımla annemı arayıp herseyını istemesı bendekı tum degerını bitirdi ve ben işim yüzünden ailemden ayrı yasıyorum bunu bile bile panık yaptırdıııı aileme haa cook için acıyooo cunku coook guvenmıstım bu defa tamam demıstım ama buyuk hayal kırıklıgı oldu sonundaaaaa ve bana bu konudaa en buyuk destegıde o begenmedıgım eskı erkek arkadasım gösterdi benı de en cook acıtannn buuuu :(

erkek arkadaşımla büyü bir eski aşk çöküntüsü ile tanışmıştık.bana gelirken eskı erkek arkadasımı unutturacagını soylemişti evet unutturdu ama onun çektirmediği tüm acıları yaşattı.Habersiz çekip gitmeleri her kavgamızda başka kızlara gidiişi gibi birçokk kabullenmem dediğim konuyu evlilik için başlamıs oldugunuzdan görmezden gelmiştim ve kalbım bir yenilgiyi daha kaldıracak gibi deildi.güclü karakterim olduguna inanırdım ama 1 bucuk yılında coktum.şa an ayrıyız ve ben kendım 50 yasında gibi hissediyorum anlamsız olan beklemelıyı mıyım yoksa baska biri denemeli mi canım coook acıyoooo :(

İhanet asla kabullenilmemesi gereken birşey, bana göre.
Büyük sözüme tövbe, Allah ne bana ne kimseye yaşatmasın inşallah.

Fakat sen en başında yapmışsın hatayı, başka kızlara gitmesine göz yumarak!
Sen göz yumdukça, o daha da azıtacaktır, hiç bir erkek bir eli yağda bir eli baldayken "ay sevgilimi de üzüyorum" demez!
Sen sınırlarını belli edeceksin her şekilde, o da işine geliyorsa ve seni seviyorsa o şekilde sana uyacak veya yollarınız ayrılacak.
Fedakarlık tek taraflı olmaz ki, çift taraflı olması gereken birşey.

Senin yapman gereken tek şey, bu olanların üzerine sünger çekmek, tamamen yeni bir sayfa açmak.
Bekleme! ama böyle bir boşluk içindeyken de başka biri ile deneme!
Hayatın deneme yanılma tahtası değil ki, biri olmadı ötekine bakayım diyebilesin.
İnşallah karşına hayırlı bir insan çıkar ve seni çok mutlu eder, ama o zamana kadar kendine biraz zaman tanı.
Özgüvenini, gücünü, neşeni tekrar bir kazan. Böyle bir enkaz altındayken, göreceğin bir kaç iyi davranış, hoş söz sonrasını göremeyeceğin bir noktaya getirmesin seni.
Bir önceki tecrübeni yaşama!

Canım arkadaşım, öncelikle kk'ya hoşgeldin..

Yaşadıklarını çok yakından bilen biri olarak şaşkınım.. Üzgünüm.. Böyle olmamalıydı evet. Siz çünkü gelecek düşünüyordunuz. Ya da sen düşünüyordun. Sana yanlış yaptı, 1 değil bir çok kez ne yazıkki!

Hayatına birini sokman için henüz çok erken biraz kendine zaman ver.. Ne zaman tamamen bittiğine inanıyorsan içinde o zaman şans tanı başkasına. Seviyorum seni bebeğim benim:) Üzülmene de dayanamam.. Geçicek bu günlerde, geçicek. kıyamam ben sana:54:

bu adamdan sana hayır gelmez. aramasını bekleme. arasa da boşlukta olduğu bir an arar, özlediği için değil. hayatına birini almak için şuanda erken. biraz kendini dinle, içindeki zehri akıt, tazelen, sonra sen hazır olduğunda biri nasılsa dünyana gelecektir..

Son düzenleme:
bence ihanet yenilir yutulur cins bir şey değil
asla kabul edilemez
ama şu da var öyle bir noktada olursun ki kabul olunulur tekrarı olmadan tabiki
ama onu sürekli ezerim
:27:
yaşasın kötülük
:41::41::41:

Yanlisinin farkindasin, sadece aliskanliklarindan siyrilman biraz zaman alacak, unutacaksin. Ama bu sürecle savasmayi bileceksin, yoksa hata üstüne hata yaparsin. Gecmis olsun!

şu an senin için yapacağın en iyi şey her şeyi kapatıp ayrılıp hayatına bakmak bu dönmde sakın ha eski erkek arkadaşına dönme. yanarsın yanılırsın !:20:
kız arkadaşlrınla gücünü topla özüne dön günü gelince iiyi şeyler yaşarsın:40:
hayatında başarılar :24:

[

Senin yapman gereken tek şey, bu olanların üzerine sünger çekmek, tamamen yeni bir sayfa açmak.
Bekleme! ama böyle bir boşluk içindeyken de başka biri ile deneme!
Hayatın deneme yanılma tahtası değil ki, biri olmadı ötekine bakayım diyebilesin.
İnşallah karşına hayırlı bir insan çıkar ve seni çok mutlu eder, ama o zamana kadar kendine biraz zaman tanı.
Özgüvenini, gücünü, neşeni tekrar bir kazan. Böyle bir enkaz altındayken, göreceğin bir kaç iyi davranış, hoş söz sonrasını göremeyeceğin bir noktaya getirmesin seni.
Bir önceki tecrübeni yaşama!

bu yazı cooook iii geldii saolasın canımcımmm aynen ole yapıyoru bende artıııkkkk :DDD

Back
X