ihanet

ben boşamazdım...
reelde aldatamayan erkek bu sekılde tatmın oluyo dusuncesındeyım..
keşke hemen esınıze patlamasaydınız takıp etseydınız emın olsaydınız bnelkıde gercekdende sadece dalgasına uye olomusdur..ofke ıle kalkıpda zararla oturmayın..
saglıklı karar vermenız ıcın kendınıze bıraz zaman tanıyın ..

bosanmayi düsünüyorum canim...esim hata yaptim diye kabul ediyor sonrada tamam bosanalim diyor öyle iste

ay hem hatasını kabul ediyor hemde boşanalım diyorsa kapıyı göster güle güle dee:oklava:
ama ben kendi adıma diyorumki
bir şans daha ver bir şartla pç dokunmyacaksın de bakım o zaman ne yapcakkk:olmaz:

o adam bunları yaparken çocuklarını düşünmüşmü.yuvasını düşünmüşmü. hayır.
eğer bir kadın bunu yapsa erkek anında, kapıya koyardı.
aynı şey erkek içinde olmalı.
çifte standarta gerek yok.
eylem aynı, aldatma aynı.
neden hep veren kadın olsun göz yuman, acı çekip buna göz yumup, affeden.
erkeklerin namusları varda kadınların namusları ve bir namus anlayışları yokmu.onların da bu,namuslarına yapılmış bir terbiyesizlik ve ahlaksızlık değil mi
..
bunu namussuzluk olarak görmeleri ve kabul etmemeleri neden yanlış olsun. bu konularda yapıcı olmak isteyen olsun .
ama farklı düşünenleride suçlamayın sakın.

ben demek istedim ki erkeklerde kadınlarda aynı muamaleyi görmeli fakat toplumumuz öle düşünmüyor çok yanlış demek istedim
siz heralde anlamak istediğiniz gibi anladınız
çocuk meselesine gelince anne ve baba sevigsini hiçbişey dolduramaz ondan dolayı cocuklar için tekrar iyice düşünün dedim
bu kadar

ben demek istedim ki erkeklerde kadınlarda aynı muamaleyi görmeli fakat toplumumuz öle düşünmüyor çok yanlış demek istedim
siz heralde anlamak istediğiniz gibi anladınız
çocuk meselesine gelince anne ve baba sevigsini hiçbişey dolduramaz ondan dolayı cocuklar için tekrar iyice düşünün dedim
bu kadar
hea ,anlamak istediğim gibi anladım öyledir, öyledir.:kahve:
anne baba ayrılınca çocuklarda ayrılmıyor o ebeveynlerden yine onların anne ve babası
.ve o sevgiyi yine verirler. illa beraber olunca sevgi olur ,ayrılınca sevgi biter diye birşey söz konusu değil zaten.gamyoncuiremsu

ayy akşam akşam çok sinirlendim yaa bu insanlarda ki çok eşlilik merakı nedir yaa çok mu haz veriyor insana anlamıyorum ki Rabbim de anlamak durumunda bırakmasın Yarabbim...
elim ayağım titriyor valla sinirden...

canım Rabbim yardımcın olsun öncelikle...
bekara koca boşamak kolay derler ama bence ayrılman senin için iyi olacakmış gibi geliyor bana...
eşini bir kere affetsen durum çok gçmeden hastalık gibi nüksedecek beyninde bir tümör gibi nasılsa bir defa affetti ne yapar eder yine affettiririm kendimi diye..
off ulan sallandırcan bunları meydanda milyonların gözü önünde işkence ile görecekler günleri...

Allah'ım cümlesinide benide böyle durumlardan koru yarabbim
:Saruboceq:

çok zor bir durum cidden Allah yardımcın olsun ama şunu diyeyim insan kolay kolay boşanamıyor boşanmak kolaymı hele de iki çocuk var
eşinizin pişmanlık durumuna bakın bence de cidden pişman olur inşallah biliyorum kafanızı sürekli kemiricek bu durum ama eşiniz unutturur umarım düzelmezse de yapacak bişe yok
Allah yardımcınız olsun eşinize de akıl fikir versin

Canım akıl sağlığını koru ilk önce yaşadığın bu şoku atlatmayı başar sonra oturup konuş ve karar ver bunun içinde acil psikiyatrist...ben bir ay geç gittim ...arkadaşımdan iyi bir doktor için haber belklediğim için o süre bile yaralarımın derinleşmesine neden oldu inan bana ilk önce kendi psikolojin için hareket et sonra karar ver...yok tek başına atlatman boşansanda boşanmasanda zor...hayatta çok hayal kırıklığı yaşadım ama bu en beteriydi...

Bu durumda eşinle konuşman tartışman daha zarar veriyor..kendini toplamadan fevri davranıyor insan ve kuş beyinli erkekler suçluluk duygusuna suçlanmaya dayanamadıkları için verdikleri cevaplarla dahada kötü olmanı sağlıyor..o yüzden acil yardım al...Boşanalım demeside bu sorundan kaçmak..erkekler uğraşmayı beceremiyor...yavaş ve sakin olmalısın..

Son düzenleme:
bilmem olaylarin etkisinden mi neden ama sanki artik onu sevmiyorum sanki dün hersey bitti yandi bende kül oldu halbuki daha 4 sene önce anneme demistimki: eger ben onunla evlenmesem intihar edecem demistim onsuz yasamak istemiyorum demistim annecigimde agliyordu yapma böyle diye.hayatimda ilk defa böyle sevip asik oldum ben ama simdi kendime kiziyorum bu kadar istedigim adam bumuydu diyorum degmezmis...ki yasimda ufak degildiki aldanmis olayim

Bu erkekler " biz yürekli insanlariz" diye gecinirler, ama esleri onlari yakaladiklarinda nedense yürekli olup hatalarini kabullenmektense, hemen inkara baslarlar, dalga gecmek icindi derler, arkadasimin profili denilir, yok ben yapmadim denilir, denilirde denilir..

Sen tepkinde son derece haklisin canim. Aldatmaya yol mu almis, yoksa daha önce bu yollardan gecmis mi diye bilmen lazim. Ihanet bir kere yapildiginda ve farkedilmediginde ardi arkasi kesilmezmis.
Ama gecmisi ögrenmek senin icin zor olabilir. O yüzden yapacagin tek sey kaliyor; esine iyi bir ders vermek!!!

Yakinlarin varsa git onlarda kal bir süre. Bosanma davasi acacagini söyle. Soguk davran, telefonlarina cikma. Afedersin köpek gibi süründür. Baya bir süründür hemde. Bu dönem icindede takipte ol, sen evde yokken eve kimler giriyor cikiyor izini sür. Hatta arabasina ses kayit cihazi birak.
Affedip affetmemek senin elinde. Ama seni aldattigina dair bir delil yok elinde suan. Belkide aldatmadi hic, ama firsatini bulsa yapacakti. Aldattiysa sayet terkedilmeye laiktir o insan ama aldatabilme potansiyelini tasiyorsa terketmekten beter etmek gerekir, oda süründürerek olur.

o adam bunları yaparken çocuklarını düşünmüşmü.yuvasını düşünmüşmü. hayır.
eğer bir kadın bunu yapsa erkek anında, kapıya koyardı.
aynı şey erkek içinde olmalı.
çifte standarta gerek yok.
eylem aynı, aldatma aynı.
neden hep veren kadın olsun göz yuman, acı çekip buna göz yumup, affeden.
erkeklerin namusları varda kadınların namusları ve bir namus anlayışları yokmu.onların da bu,namuslarına yapılmış bir terbiyesizlik ve ahlaksızlık değil mi
..
bunu namussuzluk olarak görmeleri ve kabul etmemeleri neden yanlış olsun. bu konularda yapıcı olmak isteyen olsun .
ama farklı düşünenleride suçlamayın sakın.

vereliniortak

kuzum bi taneside evet dogru desin inkar etmesin ya..
bal gibi hersey ortadayken inkar edince noluyo yani ?
bu sorunun cevabi sende arkadasim..

esiniz yaptigi gercekten cok cirkin .ama ne yazikki bi cok erkegin pc de abuk subuk seylerle ugrasmasi kacinilmaz . bence bosanmak suan cozum degil bugun bosansaniz yarin karsiniza cikacak erkek in benzer seyler yapmasi da soz konusu
hayati kendinize zehir etmeyin yapmissa bi adilik onun adiligi siz bu adilige kendinizi yipratarak paylasmayin ...dize getirmeye calisin ...isterseniz olucaktir

hea ,anlamak istediğim gibi anladım öyledir, öyledir.:kahve:
anne baba ayrılınca çocuklarda ayrılmıyor o ebeveynlerden yine onların anne ve babası
.ve o sevgiyi yine verirler. illa beraber olunca sevgi olur ,ayrılınca sevgi biter diye birşey söz konusu değil zaten.gamyoncuiremsu

tınnnnnnnnnnnn.....................

cevap yazılması en zor konubilmiyorumkismile
keşke seni rahatlatacak cümleler kurabilsekCADIARZU
önce biraz sakinleşmeye çalış
ayrılık düşüncesine gelince en doğru kararı sen vericeksin emin ol
ama haklısın af etmek en zor olanı

Back
X