Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik hayalleri kurduğum sevgilim yaklaşık 1 ay önce benden saçma sapan bi bahaneyle ayrıldı.. herkes bu sebepten ayrılık olurmu dedi şaşırdı aldatma vardır dedi inanmadım konduramadım.. bugün aradım bi şans ver demek için.. bana senden nefret ediyorum bi sevgilim var senden çok daha iyi bi kız onunla evlenicem dedi.. ve ikinci şok.. kızı biz ayrıldıktan bir gün sonra evine soktuğunu öğrendim.. resmen aldatıldım kandırıldım.
msn konusunda çok tutucuydu asla bensiz girmiceksin diyodu bi gün çok snirli olduğum bi gün giriyorum ben arkadaşlarımla konuşucam dedim o gn bana seninle olmicak dedi güya ben onu aldatmışım kurmuş kurmuş kafasında.. ya hangi insan sevgilisi msne giriyo diye aldattığını düşünürki resmen beni harcadı...Aniden mi nefret etti? Aranızda kötü bir şey mi geçti ki bu kadar öfkeli konuştu? Artık istemiyorum seninle olmayı dese tamam da nefret nedir yani...
kimse onu bana yakıştırmıyodu onunla yapamazsın diyodu ben kimseyi dinlemedim aşkımın peşinden gittim ama iyiki ilerisine gitmemişim diyorum şimdi annem ne haklıymışş...aslinda su yasadiklarina bir anlamda sevinmelisin..
ya onunla evlenip aldatilsaydin, üstelik cocuklarin olsaydi..
iste o zaman gercekten cok büyük bir derdin olurdu..
ama zaten hayatindan cikardigin bir adamin seni aldattigini ögrenmen seni yikmamali..
bir kere daha anlamis oldun iste onun nasil biri oldugunu..
şimdiden dank etmeye başladı.. ama ne bileyim içim yanıyor kandırılmış hissediyorum. bana aşkım bitanem derken o kızın elini tutuyodu gözlerine bakıyodu. midem bulanıyo..Allah'ın sevgili kulusunki evlenmeden kurtulmuşsun!
bence bi fakir sevindirip sadaka neyin ver kurtulduğun içinşu an canın yanıyor ama zaman geçtikçe daha iyi anlıyacaksın ve şükrediceksin onunla olmadığın için.üzülme sakın
![]()
msn konusunda çok tutucuydu asla bensiz girmiceksin diyodu bi gün çok snirli olduğum bi gün giriyorum ben arkadaşlarımla konuşucam dedim o gn bana seninle olmicak dedi güya ben onu aldatmışım kurmuş kurmuş kafasında.. ya hangi insan sevgilisi msne giriyo diye aldattığını düşünürki resmen beni harcadı...
Ooo bir de takıntılı ve kendine güvensiz bir tip. Bu arada nickinden anladığım kadarıyla 93lüsün. Bu yaşta ne evliliği yahu. :26:
İyi ki böyle bir insandan ayrısın. Gerçekten şükredilecek bir durum. Zaman içinde içinin acısı da, ona olan nefretin de, hepsi geçip gidecek. Sabırlı olman lazım. Umarım okuluna ağırlık verirsin ve karşına daha düzgün insanlar çıkar bundan sonra.
kişiliği bozukmuş zaten
anlaşılan o senin gibi 4 yılınıza değer vermiyormuş.
eğer 93lüysen aynı yaştayız.
hayat uzuun daha neler olur.
üzülmeye değmez.
üzüntüde değilki canım kandırılmak nasıl bi his olduğunu anlatamıyorum hem iğreniyorum hem içim acıyo tuhaf.. rabbimin sevgili kuluymuşum..cnım aynı yaştayız. hiç takma iyiki de ayrılmışım de. senden nefret ediyorum dyip 4 yıllık ilişkisini bitiren biri ilerde evlendiğinde de aynı şeyi yapar. güvenilmeez. hiç üzülme aksine sevin kurtuldum diye
asla ve asla bi daha onu kabul edemem zaten ..Ayrildikdan bir gun sonra kizi evine mi sokmus??
Seviyesiz terbiyesiz sacma sapan biriymis daha neyine uzuluyorsun????
Sevgiliyken bunu yapan evlendikden sonra ustunu kuma bile getirir
Bos ver cnm uzulmeye bile deymez!!! Bunlari duydukdan sonra midenin bulanmasi gerekiyor ve iyiki bitmis diye sevinmen gerekiyor...
Haklisin 4 yilin adi var hesabi yok ama evlenmeden kurtuldugun icin sukret!!!
Yarin geri donmek istersede sakin haa sen sen ol restini cek!!! Daha iyilerine layiksin kendini ezdirme ne hali varsa gorsun!!!!![]()
![]()
dualarınız için çok çok teşekkür ederim rabbim hepimizi hayırlı ve sadakatli insanlarla karşılaştırsın inşallah bilmiyorum bi daha güvenebilirmiyim çok canım yandı :SŞuan canınız çok yanıyordur muhakkak..Ama herkesin dediği gibi ya evlendikten sonra bu şekilde insanlık dışı davransaydı;
işte o zaman hem canınız hem hayatınız daha çok yanardı inanın.
Bunlar şimdi size boş gelir, yaşayacaksınız acınızı sonuna kadar.
Birgün gerçekten sizin kıymetinizi bilen, sevginin anlamını bilen biriyle karşılaştığınız ''iyiki''
diyeceksiniz..Allah hayırlı ve sadakatli insanlarla karşılaştırsın sizi, yüreğinizdeki acıyı alsın.
rabbime hep dua ettim çok tartışıyoduk ramazan boyu allahım hayırlısı olsun dedim hep o olsun allahım derdim bu sefer hayırlısı olsun dedim allahıma çok şükür gerçek yüzünü içinin pisliğini gösterdi banahiç üzülme zor biliyorum ama cidden üzülmeaksine böyle birinden evlenmeden önce kurtulduğun için sevin canım
evlilik sonrası böyle birşey yaşasan daha çok yıkılırdın gerçek yüzünü erken görmüşsün çok şanslısın![]()
:S allah yardımcınız olsun.. ben bu durumda böyle hissediyorsam sizi düşünemiyorum bile. çocuğunuz yoktur umarım. rabbim sabır versin.. bu arada benide o aramadı ben aradım herşeye rağmen üstelik anneside kızı eve soktuğu halde bana ara ara diyip durdu annesi defalarca demiş zaten onun gibisini bulamazsın diye.. bide bey efendi bana diyoki o kız senden kat kat iyi evlenicem o kızla görürsün diyo. hey allahım sabrımı sınıyo resmen allah belanı versin nasıl insansın sen dedim kapattım.yeni evliyim eşim 3 çocuklu elin karısıyla beni yalnızlığa atıp çekip gitti.seni çok iyi anlıyorum.ama dua et ya bnm gibi olsaydın.evlendşkten sonra yapsyadı bunu..inan çok zor günler yaşıyorum daha doğrusu yaşamaya çalışıyorum..3 ay oldu ve bir kez dahi aramadı kadınla mutlu mesut yaşıyolar yeni kurdukları evde dedim ya dua et ki bnm durumumda değilsin....