Bir buçuk yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim,çok fazla çalışan bir iranliyla evlendim, ilk günden bu yana çok calışması benim ona soru sorma hakkimın 70/100 aldı çünkü aldığım cevap hep toplantı zaten bende ona toz kondurmayacak kadar çok sevdim çok güvendim, ama hamileligimin ilk gunünden bu yana çok değişti dayak bile yedim,çok yalanını yakaladım bu 8 ayda ihanete dair ama yine de kondurmadim, maalesef bu güne kadar!!!! Hamile oldugum için o da çok çalısmasından dolayı 2 buçuk aydır evime geiyordum, dondüm ama çok deyi değişmiş gördüm benim yastığım çarşafım misafir odasına gecmis orda ki de benim odama! Şarap içilmiş ama kadehler yıkanmış daha ziyade calkalanmis ve üstündeki dudak izi geçmemiş biraz önce de siyah bir poşetin icinde bir paket pirezervatif buldum icinden 6 tanesi harcanmış poşette aldığı tarihi gösteren fiş fişde de kredi kartiyla aldığı için esimin adı da yazıyor yani inkar edeceği bisey yok birazdan eve gelecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ona ne söyleyeceğimi bilmiyorum yüzünü görmeden terketmelimiyim yoksa yüzüne vurmalimiyim bebeğim ne olacak bundan sonra ki hatayimda sığınacağım bir ailem yok annem var o da erkek kaydedilme yaşıyor o da bana bu halde aksamın bir vakti defol git diyecek kadar vicdansiz ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin