• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanet

lilyocaze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
2
0
36
İstanbul
Bir buçuk yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim,çok fazla çalışan bir iranliyla evlendim, ilk günden bu yana çok calışması benim ona soru sorma hakkimın 70/100 aldı çünkü aldığım cevap hep toplantı zaten bende ona toz kondurmayacak kadar çok sevdim çok güvendim, ama hamileligimin ilk gunünden bu yana çok değişti dayak bile yedim,çok yalanını yakaladım bu 8 ayda ihanete dair ama yine de kondurmadim, maalesef bu güne kadar!!!! Hamile oldugum için o da çok çalısmasından dolayı 2 buçuk aydır evime geiyordum, dondüm ama çok deyi değişmiş gördüm benim yastığım çarşafım misafir odasına gecmis orda ki de benim odama! Şarap içilmiş ama kadehler yıkanmış daha ziyade calkalanmis ve üstündeki dudak izi geçmemiş biraz önce de siyah bir poşetin icinde bir paket pirezervatif buldum icinden 6 tanesi harcanmış poşette aldığı tarihi gösteren fiş fişde de kredi kartiyla aldığı için esimin adı da yazıyor yani inkar edeceği bisey yok birazdan eve gelecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ona ne söyleyeceğimi bilmiyorum yüzünü görmeden terketmelimiyim yoksa yüzüne vurmalimiyim bebeğim ne olacak bundan sonra ki hatayimda sığınacağım bir ailem yok annem var o da erkek kaydedilme yaşıyor o da bana bu halde aksamın bir vakti defol git diyecek kadar vicdansiz ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin

Gerçekten çok zor bir durum.Allah yardımcınız olsun.İyi düşünün ona göre harreeket edin...Ama gözünü korkutmak lazım Boşanmayı düşünmüyosanız eğer

canım durumuna çok üzüldüm gidecek bir yerim yok demişsin. bence ihaneti anladığını belli etme. En azından ne yapacağına karar verene ya da iş bulana,sığınacak bir yer bulana kadar. İhaneti anladığğını söylersen ne olursa olsun yanımda gidecek bir yeri yok diye daha da yüzsüzleşir.
İHaneti kanıtlamaya çalış, boşanınca işine yarayacak deliller bul ama sakın gidecek bir yer bulana ya da ne yapacağına karar verene kadar ihanetini anladığını eşin olacak adama belli etme

canım durumuna çok üzüldüm gidecek bir yerim yok demişsin. bence ihaneti anladığını belli etme. En azından ne yapacağına karar verene ya da iş bulana,sığınacak bir yer bulana kadar. İhaneti anladığğını söylersen ne olursa olsun yanımda gidecek bir yeri yok diye daha da yüzsüzleşir.
İHaneti kanıtlamaya çalış, boşanınca işine yarayacak deliller bul ama sakın gidecek bir yer bulana ya da ne yapacağına karar verene kadar ihanetini anladığını eşin olacak adama belli etme

çok doğru demişssin tatlım
kesinlikle nilsuya katılıyorum

Ayol evde bulunan prezervatifler ihanetin belgesi değil midir?
Ne yapsın kadın,ne zamana kadar saklasın o pislikleri?
Alsın annesini yerleşsin bir göz eve,annesi bebesine bakar,kendisi de çalışır.
Elindeki pis delillerle de açar davasını tazminat,nafaka neyse alır,kurar hayatını.

zor bi durum canım. maddi durumu iyiyse eşinin zaten bu kanıtlarla yüklü bi tazminat alırsın. bence ona muhtaç olduğunu düşünme

Elindeki pis delillerle de açar davasını tazminat,nafaka neyse alır,kurar hayatını.

yaptin bi pislikte o pisligini ulu orta birakmak ne?

ya bu tür seyler insanin piskolojisini bozuyor.nedir bu doyumsuzluk nedir bu hayvanlik.hayvanlarin bile bir edebi vardir:50:

sen iyi demişsinde kızcağız annesinin destek olmuyacağını yazmış hem eşi belki prezatiflere bir kılıf uydurur eşimle kullandığım prezatifler der. doğruyu söyleyeceğini sanmam hakime. kanıt derken kadınla çekilmiş resimler yazışmalar cep mesajları gibi daha ele gelebilecek, hakimi de ikna edebileceği kanıtlar demek istedim tabii boşanmayı düşünürse sonuçta kendi hayatının şartlarını kendi dah iyi bilir

sen iyi demişsinde kızcağız annesinin destek olmuyacağını yazmış hem eşi belki prezatiflere bir kılıf uydurur eşimle kullandığım prezatifler der. doğruyu söyleyeceğini sanmam hakime. kanıt derken kadınla çekilmiş resimler yazışmalar cep mesajları gibi daha ele gelebilecek, hakimi de ikna edebileceği kanıtlar demek istedim tabii boşanmayı düşünürse sonuçta kendi hayatının şartlarını kendi dah iyi bilir

Olur mu canım öyle şey?
Bu işin DNA sı var,Adli Tıp'ı var.
Kolay mı öyle başkasının pisliklerini eşe yüklemek?
Heee boşanmaz,boşanmak istemez o beni ilgilendirmez.

Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın !
Ya ... Daha o doğmamış bebeğe yazık günah değil mi?
Nasıl bir eş bu?
Ay midem bulandı. Olayın iğrençliğinden başım döndü.
Nasıl çaktırmıcak olayı? Hangi kadın anlamaz onları görünce aldatıldığını?
Yemez ki adam.
Boşanmaktan başka tek çaren yok.
Evet prezervatifler için eşimle kullandık diyebilir?? Nasıl ispatlayacak onu?

Canım ya çok zor bi durum yaşadıkların hele de bi de bebek beklerken
Eşinin düşüncesizliği içler acısı ve adice
Çok eşlilik düşüncesi beyinlerini bulamış insanlardan nefret ettiğim kadar kimseden etmiyorum
Evinde gül gibi eşi varken, elin yosmalarına bakanların cezaları er yada geç kesilir takdir-i ilahi tarafından
Siz bu evliliği hala yürütme taraftarıysanız lütfen kendinizi çok yıpratmadan halledin
Çünkü yine olan size olur bi de o insanla yaşamaya devam edersiniz

Nasıl eşimle kullandık prezervatifleri diyebilir ki?Konu sahibi hamileymiş.

Kendime güldüm burda resmn.
Doğru ya, hamileydi. Bu cümleyi yazarken bir an unutmuşum.
Ama hani hastalık filan yok ama bulaşsıın istemediğim için diyebilir mi?

Konu sahibi nerdesin? Çok merak ettik.

Back
X